Skip to content

Hvordan velge dine parasoller?

15 de juni de 2021

Når godværet nærmer seg og det begynner å bli varmt, ser det ut til at været i seg selv inviterer deg til å gå ut på terrassen din. Å spise eller lese utendørs, selv om du ikke har lyst på det om vinteren, er det ting som nytes om våren og spesielt om sommeren. Og de kan være enda mer behagelige hvis vi legger noen paraplyer.

I markedet er det flere typer, så Hvordan velge dem? Avhengig av terrassens overflate og den stilen den har, vil vi helt sikkert finne det som passer best for oss.

Hvilke typer parasoller er det?

Terrasse med parasoller

Bærbare datamaskiner

Hvis vi har tenkt å beskytte bare noen områder, for eksempel området der vi har sett med bord og stoler, eller hengekøyer, anbefales det sterkt å kjøpe bærbare parasoller, siden de kan plasseres akkurat der vi vil.

I tilfelle vi velger disse, må vi vite det det er paraplyer som har en lateral eller sentral pol. Førstnevnte er spesielt egnet for skyggelegging av mer eller mindre store områder, da den firkantede parasollen beskytter mer enn paraplyer med en sentral stolpe. Sistnevnte ser imidlertid bra ut ved siden av hengekøyene.

Fikset

Hvis vi har en liten terrasse eller med liten plass, vil paraplyene som er festet til veggen være mye mer nyttige. Siden de ikke har en mast som de tidligere modellene, er de ideelle for å utnytte tilgjengelig plass bedre; i tillegg gir de mye skygge.

Armen de har er sammenleggbare, slik at den kan justeres i henhold til behovene vi har den gangen.

Hvilket materiale anbefales mest?

Rød asiatisk paraply

Materialet som paraplyen er laget med er veldig viktig, fordi det avhenger av kvaliteten mer eller mindre tid. De mest populære er de av tre, aluminium, rustfritt stål Y metall på grunn av sin styrke og holdbarhet. Produsenter blander vanligvis flere materialer, noe som gjør kjøpet vårt nesten alltid bra. Og det er som om det ikke var nok, trenger nesten ikke vedlikehold: Kanskje rengjør støvet av masten innimellom, men ikke noe mer.

Hvis vi velger en bærbar paraply, foten som støtter den må være motstandsdyktig, som rustfritt stål eller sement, som er de to materialene som best tåler utendørsforhold for å tåle regn, solstråler og frost. Selv om vi også kan velge de tre eller de påfyllbare, som vanligvis er fylt med sand.

Uansett hvilken vi velger, vil terrassen vår helt sikkert være vakkert dekorert 🙂.