Skip to content

Hvorfor hager du?

19 de februar de 2021

Ponderosa Pine måtte kuttes ned, så jeg fikk dem til å lage en sokkel til potten min. Coleus er hauget på sokkelen med Morning Glories som dekker kolibri-materne og Sedum, og ser på. Hakonechloa Macra er til venstre.

Velger vi hagearbeid, eller velger hagearbeid oss? Det ser ut til at Leslie deLongpre i Pittsburgh, PA ble valgt av behovet for hage! Kudo er til hennes støttende (og praktiske) mann!

«Her er en liten omvisning i hagen min. Jeg bor i Pittsburgh Pa. Jeg er en selvlært gartner, og hager for det meste ved et uhell. Jeg trenger å være ute i hagen min i det minste en liten stund hver dag.
Min mann støtter min vane, med sine steinveier, kanter og uhyggelig evne til å utjevne overflater med synet. «

Dette er hva som skjer når en geolog går av med pensjon. Mannen min lagde en tørr bekkeseng der takrenna kommer ned. Når det regner, løper vi til vinduet for å se bekken vår stige! På høsten får Hakonechloa Macra en vakker gul farge.
Datteren min laget dette hodet / vasen på skolen for mange år siden. Den har endelig funnet det rette hvilestedet på siden av espaljen min, med Morning glory og Mandevilla vine.
Dette er på toppen av et pottebord mannen min laget for meg. En utilsiktet gruppering av resterende blomster satt i en gryte, laget en vakker komposisjon som jeg ikke kunne replikere, selv om jeg prøvde.
Min Clivia får komme ut og leke om sommeren. Jeg elsker hvordan plantens farger kompletterer solens og månens farger.
Dette er vår tre mann som våker over bregner. Grand-barna elsker å klatre på avføringen og ordne ansiktet til Mr. Tree. Bregnene ble startet for mange år siden og fortsetter å fylle ut området. Jeg er ikke sikker på hva slags bregne de er.

Hvordan fikk du tak i hagearbeidet, og hva holder deg i gang?

Fortsett å sende inn bilder, alle sammen! Enten du aldri har delt før eller har blitt omtalt flere ganger, vil vi se hagen din! Send noen få bilder og historien bak hagen din via e-post til [email protected].

Mottar du GPOD på e-post enda? Meld deg på her!