Skip to content

Ideer å dekorere med hagebenker

12 de juni de 2021

Hvem sa at hagebenker ikke kunne brukes til noe annet enn å sitte på? Sannheten er at ved å velge riktig modell og plassere den i det ideelle området, kan du få vårt grønne og naturlige paradis til å se enda bedre ut.

Bevis på dette er bildene jeg skal vise deg. Klart når du er ferdig mange ideer kommer opp å dekorere hagen din 😉.

Skjult hjørne

Et skjult hjørne for å nyte hagen

Det er øyeblikk i livet når vi vil nyte ensomhet. For det, det er ikke noe bedre enn å sette en vakker trebenk under et hengende kronetre, som en gråtpilSalyx babylonica), en falsk pepper shaker (Schinus molle) eller en Acacia saligna for eksempel. Et annet alternativ er å sette store klatreplanter, som blåregn (blåregn), bougainvillea eller klematider (klematis).

Dermed vil vi kanskje til og med frigjøre talentene våre, for eksempel å skrive, tegne, komponere osv.

Benk som plantestativ

Nydelig hjørne med benk og planter

Det de har gjort med denne benken er veldig originalt, ikke sant? Ved å la plantene vokse har de klart å gjøre banken nesten skjult. Noen vil kanskje ha en hårklipp for å eksponere møblene, men det ser veldig bra ut på den måten. Dette er beviset på at en benk ikke bare tjener til å sitte, men også kan tjene som støtte for de vegetabilske vesener som bor i en hage.

Benk for soling

Benk på plenen for å chatte med venner

Hvis du er en av dem som virkelig liker å sole seg, sett en benk i et utsatt område. Ta på deg en hatt, solbriller og krem, og slapp av ved å lese en bok eller bare tenke på landskapet rundt deg.

Film hagebenk

En hagebenk for å nyte naturen

To høye trær og en trebenk kan komme langt. De kan brukes til å chatte med familie og / eller venner, men også for å være alene. De ser bra ut i alle hager, også små.

Likte du disse ideene? Har du andre?