Skip to content

Ideer for å dekorere terrasser

19 de juni de 2021

Den som har en terrasse, selv om den er liten, kan ha en nydelig plass å tilbringe utrolige øyeblikk. Noen møbler og planter settes i, og så er det bare å lene seg tilbake og slappe av mens du tar deg av naturen eller leser en god bok.

Men, Hvordan dekorere det? I markedet finner du flere typer hagemøbler, og mange planter som kan dyrkes i potter; Av denne grunn er det noen ganger litt komplisert å velge de objektene eller pottene til terrassen vår, men med disse tipsene og ideene til å dekorere terrasser som vi skal gi deg, vil det sikkert være lettere for deg.

Dekorert terrasse

Beregn overflaten på terrassen din

Det er kanskje det viktigste. Du må vite hvor mange kvadratmeter du må vite hvor mange møbler og potter som kan få plass i den. På denne måten vil vi unngå problemer på kort og / eller mellomlang sikt.

Velg hvilken type hagemøbler som er best egnet etter klimaet

Hagemøbler kan være laget av plast, teak, aluminium, syntetisk fiber, jern eller syntetisk rotting. Plast, aluminium og jern er de mest egnede å ha på de stedene der det regner mye; i stedet er de andre mer egnet for tørt klima. Å velge det mest egnede materialet i henhold til klimaet i området, vil tillate oss å bruke det mer siden det vil forbli praktisk talt intakt i mange, mange år. I denne andre artikkelen har du mer informasjon.

Terrasse

Få den lille terrassen til å se større ut

Hvis terrassen din er ganske liten, anbefales det på det sterkeste velg små gjenstander slik at du kan utnytte plassen bedre. Men i tillegg kan du også plassere disse gjenstandene med buede former, som vil gi følelsen av at det er flere meter enn rommet faktisk har.

Planter for å dekorere terrasser

Planter kan ikke mangle i dekorasjonen på terrassen din. Det er viktig å velge de som ikke vokser mye, for eksempel aromatiske planter, kaktus og sukkulenter, blomster, buskas, og til og med noen små trær som Lagerstroemia indica eller Acer palmatum. Velg dem i henhold til fargene de har og i henhold til formen, slik at de når de er plassert på terrassen, er harmoniske.

Stor terrasse

Har du andre ideer for å dekorere terrasser?