Skip to content

Ideer for innredning av uteplasser

22 de juni de 2021

I dag begynner jeg å skrive dette innlegget fordi jeg tenker på å flytte eller renovere hjemmet mitt hvis jeg finner en måte å lage leiligheten min som ikke er for stor, men hvis den har mange muligheter, kan den inkludere noe som en «grønn sektor». Jeg drømmer om en utendørshage, men for øyeblikket må jeg ta til takke med den store balkongen og også en liten innvendig uteplass, den typen som ikke er gjennomtenkt er ubrukelig.

Og min demokratiske personlighet har bestemt meg for å dele noen ideer slik at mange andre mennesker kan føle seg komfortable hjemme. De innergårdsdekorasjon har en innledende hindring som er mangel på lys siden bare noen få uteplasser av denne stilen får lange timer med lysstyrke. Resten har forhåpentligvis noen herlige stråler.

Uteplass med planter

Du kan lage et intimt hjørne med et minimum av investering fordi det første er å løpe til barnehagen for å kjøpe noe utendørs planter som ikke trenger mye lys, som det er tilfellet med bregner, azaleaer, englevinger, gloxinia, ficus, kristtorn eller hortensiaer. Velg noen pene gryter, det er sement, terrakotta, keramikk.

Men hvis du vil at stedet skal se vakrere ut, kan du fortsatt kjøpe syntetisk gress å legge på gulvet. I dag er det veldig realistiske versjoner som knapt skiller seg i det fjerne. Sett opp en lenestol og et lite bord for deretter å lese en bok i denne lille hiet.

Innergårdsdekorasjon

Tilbehør og gjenstander

Du kan også velge et verk som er litt viktigere for dette bygge en treseng og plasser deretter forskjellige arter. Denne dekorasjonen for innvendige uteplasser vil bare være mulig hvis luftrommet er noe stort, ellers vil det ta bort en del av den globale overflaten.

Du kan dekk veggene med siv for et mer naturlig utseende og plasser potteplanter i hjørnene. Velge iøynefallende stoffputers for å imøtekomme dem på møbler. Hvis terrassen er sjenerøs, kan du plassere en kurvstol eller tre lenestol for to og til og med en elektrisk grill på den ene siden av terrassen.

Husk at gjenbrukte gjenstander er perfekte for å dekorere veggene på innvendige uteplasser. Du kan velge resirkulerte glassflasker, gamle grønnsakskasser eller paller for å tilpasse dem til din smak og forvandle dem til ornamenter for å støtte små potter med kaktus, en art som overlever uten problemer i denne typen rom.

Ikke glem at belysning er et sentralt punkt i innredningen av innvendige uteplasser. Velge iøynefallende og motstandsdyktige armaturer for å gi stil til rommet ditt.

Gårdsplass