Skip to content

Julies hage i British Columbia, dag 2

5 de april de 2021

Benk og arbor støtter druer og kiwi-vinstokker. Foto / illustrasjon: høflighet av Julie FlattJeg visste at gårsdagens bilder ville begeistre dere! La oss fortsette vår tur i Julies hage i dag med dette partiet med like fascinerende bilder.

Mursteins- og steinbroen ble bygget for å dekke en trestubbe mens døren skjuler en skallet flekk i sedertrehekken. Fagus sylvatica, Acer shirasawanum. Foto / illustrasjon: høflighet av Julie FlattHvis du savnet det, er det hva Julie sa i går (mer info i bildeteksten): “Opprinnelig bare et gressletter for barn og hunder å rive rundt i, ble denne bakgården forvandlet til en skoghage for fire år siden. Jeg hadde tenkt å plante bare noen få av favorittrærne våre med underplanting av bregner. Imidlertid fulgte en rekke veldig fine stauder og busker meg hjem fra barnehagen!

Foto / illustrasjon: høflighet av Julie Flatt«Mannen Terry gjorde det tunge arbeidet og var veldig tålmodig da jeg ba om å få gravd og flyttet ting, noen ganger tre eller fem ganger. Vi har nå rikelig med skygge på den lille bytomten vår, så naboen ved siden av har vennlig gitt oss en del av hennes solrike hage for at vi skal plante vår veg. Disse hagebildene ble tatt i juni i fjor etter en uvanlig kjølig vår. ”

Nydelig nok en gang, Julie! Takk så muich for at du delte ditt lille stykke paradis med oss. Fortsett gjerne med å sende bilder!

Vi er ikke tømrere, så gjerdingen er bare bambus sementert i wabi-sabi-stil for å holde Lizzy-dog inne. Foto / illustrasjon: høflighet av Julie FlattMer gjerder. Fisken er dekonstruerte regnkjeder, med treperler for bobler trukket på flytråd. Foto / illustrasjon: høflighet av Julie FlattLaks som gyter under broen over en tørr bekkeseng. Larix, Acer japonica, svart og sølv mondo gress. Foto / illustrasjon: høflighet av Julie FlattSøte erter ved kjellerdøren. Foto / illustrasjon: høflighet av Julie FlattFengslende kombinasjon: Kirengeshoma palmata, Impatiens omeiana, Hosta «Stained Glass». Rett utenfor rekkevidde til venstre er gult japansk skoggress. Dang! Foto / illustrasjon: høflighet av Julie FlattEt smug på 5 bjørker. Dette er Betula jacqumontii, den himalaya bjørken, så vil være liten for dette trange området. Foto / illustrasjon: høflighet av Julie FlattVil vi ha det har Hagen din, eller en hage du nylig har besøkt, i Hageens Foto av dagen? KLIKK HER!
Vil se hvert innlegg som noensinne er publisert? KLIKK HER!
Vil søk i GPOD etter STATE? KLIKK HER!
Og sist men ikke minst, sjekk ut GPOD Pinterest-side, hvor du kan bla gjennom alle innleggene i kategorier … moro! KLIKK HER!