Skip to content

Kiahs hage i British Columbia, revidited

4 de april de 2021

Front, tidlig på våren. Foto / illustrasjon: med tillatelse fra Kiah GrantVi besøkte Kiah Grants hage for første gang tilbake i september (oppdater hukommelsen HER). I dag er hun tilbake med mer, inkludert noen FØR skudd!

Foto / illustrasjon: med tillatelse fra Kiah GrantHun sier, “Hagen har alltid vært utfordrende, det samme er en sidegård og var ganske gjengrodd med eføy, et stort skjevt gran og et gjerde som måtte byttes ut. Det var også veldig åpent for naboens spiseplass. Sidesengen får ganske mye skygge ettersom naboens hus er ganske nært og høyt. Lengden på partiet er 140 fot, noe som gjør det veldig lenge for en kontinuerlig grense.

Side. Foto / illustrasjon: med tillatelse fra Kiah Grant“Vi tok ned grantreet av sikkerhetsmessige årsaker, og etter mye overveielse bestemte vi oss for å fjerne gjerdet som forbinder frontplenen med ryggen og trakk stien bort fra hjemmet for å få plass til en annen seng. Vi la også et lite glasshus inn i det ytterste hjørnet bak. Vi er ikke ferdig med å koble steinveien til baksiden ennå. Vi ønsker å innlemme en dam og har ikke utarbeidet designet ennå, men endringene er allerede ganske dramatiske. ”

For et flott sted, Kiah! Jeg gleder meg til å se hvordan det utvikler seg enda lenger. Hold oss ​​oppdatert!

Rhododendron og syrin. Foto / illustrasjon: med tillatelse fra Kiah Grant*** Jeg får så mange flotte innsendinger, men jeg kan alltid bruke mer! Grav ut kameraene dine, ta en lang tur rundt i hagen din, og SEND MEG BILDER! Jeg elsker å ha mer enn jeg kunne behandle å velge mellom. Takk!!***

Foto / illustrasjon: med tillatelse fra Kiah Grant*** En ting til … har du alltid lurt på hvordan dine GPODere er personlig? Har du aldri trodd at du skulle få sjansen til å møte dem? Sjekk ut dette…. Selv om GPOD ikke offisielt er et taunton-forum, er det nært nok, og jeg ønsket å utvide invitasjonen. Noen i det hele tatt interessert? Jeg vil være villig til å lete etter noen hager å besøke …

Foto / illustrasjon: med tillatelse fra Kiah GrantFoto / illustrasjon: med tillatelse fra Kiah GrantFoto / illustrasjon: med tillatelse fra Kiah GrantSide. Foto / illustrasjon: med tillatelse fra Kiah Grant*** SIDEVISNING FØR *** Foto / illustrasjon: med tillatelse fra Kiah Grant*** FØR GJERDEN OG NYE TRÆ *** Foto / illustrasjon: med tillatelse fra Kiah Grant*** BACK YARD FØR *** Foto / Illustrasjon: med tillatelse fra Kiah GrantVil vi ha det har Hagen din i Hageens Foto av dagen? KLIKK HER!
Vil se hvert innlegg som noensinne er publisert? KLIKK HER!
Vil søk i GPOD etter STATE? KLIKK HER!
Sjekk ut GPOD Pinterest-side! KLIKK HER!