Skip to content

Kombiner planter i planter

27 de juni de 2021

Et av de vakreste alternativene når det gjelder dekorere vinduene våre, eller balkonger og terrasser, er planterne, spesielt hvis vi ikke ønsker å så plantene direkte i bakken. Plantemakerne eller de store pottene er veldig vakre, spesielt når vi er inne i dem, kombinerer vi forskjellige blomsterarter, farger og utseende for å gi vinduene våre et veldig spesielt og fargerikt preg.

Det er imidlertid viktig at vi ikke tar lett på denne typen minihager, siden vi må velge de prøvene vi liker best, ikke bare slik at planterne ser spektakulære ut, men også for å unngå å forsømme de grunnleggende og praktiske behovene til hver av plantene.

Fra dette, til estetisk og dekorativt nivåVi må stille oss en rekke spørsmål, for eksempel fargene du vil ha, og de du vil kombinere, og prøve å velge den vakreste arten som skal dekorere vinduet ditt. Før du tar den endelige avgjørelsen, er det imidlertid viktig at du husker at kopiene må være kompatible med hverandre i praktisk forstand.

Merk at noen arter krever mer plass til å spre røttene dine, så du bør sørge for hva dette er for å forhindre at røttene blir viklet inn eller misbrukt, samt sikre dem nok plass slik at de kan utvikle seg ordentlig. På samme måte kan planter som har en overdreven tetthet av løvverk fylle hele rommet, så vi anbefaler at du prøver å velge eksemplarer som er like i denne forbindelse eller bare avstår fra dem.

Tatt i betraktning at du skal ta vare på alle prøvene samtidig er det viktig at du sørger for at de krever samme type klimatiske forhold og vedlikehold, slik at du kan vanne dem med samme frekvens og ta vare på dem på samme måte uten å ødelegge dem.