Skip to content

Lag en hage med lite vedlikehold

26 de juni de 2021

Selv om mange kanskje ikke har en stor bakgård for å imøtekomme forskjellige typer planter og busker, har vi allerede nevnt hvordan vi skal gå frem for å ha vår egen hage på en balkong eller terrasse. Uansett hvor lite vi har snakket om lage en hage med lite vedlikehold.

På denne måten, hvis du ikke har tid, eller bare foretrekker å bruke den i noe annet, kan du følge tipsene vi gir deg i dag for å ha en hage med lite vedlikehold. Husk at denne hagetypen krever litt arbeid og dedikasjon, selv om det helt sikkert vil være mye mindre enn det du vil ha med en hage med høyt vedlikehold.

Først og fremst anbefaler jeg det ta hensyn til størrelsen på hagen din. Når vi snakker om hagearbeid, er størrelsen på hagen du har hjemme direkte knyttet til mengden arbeid du må gjøre, så det er viktig at du husker at mindre hager vil være mye mer håndterlig enn de til stor størrelse. Å kontrollere skadedyr, skadedyr og eventuelle sykdommer, så vel som vanning og høsting kan være tidkrevende i en stor hage.

Hvis du foretrekker å ha en mindre sted og lettere å vedlikeholdeDu kan velge å ha en hage i potter, siden du vil ha redusert mengden arbeid som skal til for å vedlikeholde plantene dine, ved å ha planter i containere. Vanning og bekjempelse av ugress, så vel som skadedyr, vil være mye lettere.

Jeg anbefaler at du fra begynnelsen gir hagen din alt du trenger, slik at den begynner å vokse godt fra begynnelsen. Hvis du tar en lite arbeid og tid Fra begynnelsen vil du kunne finne de rette forholdene, og du vil begynne å legge merke til at du på lang sikt ikke trenger å gjøre mer arbeid eller arbeid. Det er viktig at du velger et ideelt sted for plantene, og tar hensyn til den nødvendige solen for at de skal vokse og utvikle seg.