Skip to content

LESERBILDER! Kimberlys hage i West Virginia

24 de februar de 2021

Foto / illustrasjon: med tillatelse fra Kimberly ThomasDagens bilder er fra Kimberly Thomas. Kimberly sier, “Vi flyttet hit til Gerrardstown, West Virginia, tilbake i 2007 til et helt tomt skifer med skitt som ikke engang vokste gress. De to første årene måtte vi lage en faktisk hage.

Jeg elsker tekstur og tone på toneplantinger. Jeg planter også fordi det reduserer luke og behovet for mulch!
Foto / illustrasjon: med tillatelse fra Kimberly ThomasHver hage ble fliset ut av tung skifer, og underveis måtte jeg lære å takle en glupsk flokk på 20-30 vanlige hjortedyr. Jeg liker tekstur og fire sesonger av interesse. Jeg hadde håpet å bruke mest innfødte, men nå må jeg fokusere på bare hjortesikker. Jeg prøver å holde fokus på et tema og fargevalg, men jeg har en samlerhelling jeg kaller en-av-hver-itus. Jeg jobber med det. ”

Ikke alle, Kimberly, ikke alle. Hagen din er bare flott! Teksturene er fantastiske. Takk for at du delte!

Kalk er min favoritt hagefarge og gyllen krypende Jenny virkelig leverer.
Foto / illustrasjon: med tillatelse fra Kimberly ThomasFortsatt å kjempe mot den tidlige læringsfeilen med å legge til Chameleon Plant.
Foto / illustrasjon: med tillatelse fra Kimberly ThomasAnnice Hyssop gjør en vakker jobb som dekker de mindre enn vakre føttene til Salvia.
Foto / illustrasjon: med tillatelse fra Kimberly ThomasFoto / illustrasjon: med tillatelse fra Kimberly ThomasModer natur i bakgrunnen som viser seg.
Foto / illustrasjon: med tillatelse fra Kimberly ThomasDet begynner endelig å se «bodd inn».
Foto / illustrasjon: med tillatelse fra Kimberly ThomasHagen min hilsen.
Foto / illustrasjon: med tillatelse fra Kimberly Thomas“Før” -skuddet.
Foto / illustrasjon: med tillatelse fra Kimberly ThomasVi måtte fikse et dreneringsproblem som ga meg en nydelig vegg og to lag å leke med.
Foto / illustrasjon: med tillatelse fra Kimberly Thomas“Etter” skuddet er bare 4 år. Som alle oss andre, har jeg en visjon om å fylle hele dette rommet. Selvfølgelig vil jeg da være for gammel til å opprettholde det.
Foto / illustrasjon: med tillatelse fra Kimberly ThomasVil vi ha det har Hagen din i Hageens Foto av dagen? KLIKK HER!
Vil se hvert innlegg som noensinne er publisert? KLIKK HER!
Vil søk i GPOD etter STATE? KLIKK HER!

** Sjekk ut GPOD Pinterest-side, hvor du kan bla gjennom alle innleggene i kategorier … moro! KLIKK HER!**