Skip to content

LESERBILDER! Marilyn og Ians hage i Toronto

24 de februar de 2021

Foto / illustrasjon: med tillatelse fra Marilyn ShermanGratulerer med minnedagen, alle sammen! I dag gir jeg deg et spesielt innlegg for en spesiell dag.

Disse bildene er fra Marilyn Sherman i Toronto. Marilyn sier, «For flere år siden flyttet mannen min Ian og jeg inn i et lite hus på en hjørntomt med en liten hage og en plen omgitt av et kjettinglenke. Vi fjernet gresset og gjerdet og erstattet dem med en blandet flerårig og buskhage. I 2005, 52 år gammel, fikk jeg et alvorlig hjerneslag og mistet bruken av høyre side av kroppen min.

Foto / illustrasjon: med tillatelse fra Marilyn Sherman“Jeg var fast bestemt på å gå tilbake til hagearbeid etter hjerneslaget mitt, og fikk litt etter litt krefter og balanse igjen ved å gjøre flere og flere hagearbeidsjobber. Først kunne jeg bare sitte på en liten traktor og trekke noen ugress, jeg sliten veldig lett. Jeg begynte å tenke på kreative måter å hjelpe meg med å fungere i hagen.

Foto / illustrasjon: med tillatelse fra Marilyn Sherman”I dag kan jeg gjøre det meste som helst arbeid, inkludert transplantasjon, staking og påkledning av senger med kompost. Jeg bruker de gamle lenkejernstolpene, malt i svart for å være mindre synlige, for å holde fast i når jeg hager dypere inn i sengene. Når jeg må lenger, tillater stolpene at jeg bruker en gammel skistav med kurven fjernet som hagestokk. Jeg har skrevet om hagearbeidet i bloggen min, Stroke Thrivers Blog. ”

Foto / illustrasjon: med tillatelse fra Marilyn ShermanWow. Marilyn, jeg vet ikke om jeg kunne vært så sterk og bestemt som du har vært, og så utrolig vellykket på det du elsker å gjøre. Utrolig, og så inspirerende. Tusen takk for at du delte historien din og hagen din med oss ​​!!

Foto / illustrasjon: med tillatelse fra Marilyn ShermanFoto / illustrasjon: med tillatelse fra Marilyn ShermanFoto / illustrasjon: med tillatelse fra Marilyn ShermanFoto / illustrasjon: med tillatelse fra Marilyn ShermanFoto / illustrasjon: med tillatelse fra Marilyn ShermanFoto / illustrasjon: med tillatelse fra Marilyn ShermanFoto / illustrasjon: med tillatelse fra Marilyn ShermanFoto / illustrasjon: med tillatelse fra Marilyn ShermanVil vi ha din hage i dagens hage-bilde? KLIKK HER!
Vil du se hvert innlegg som noensinne er publisert? KLIKK HER!

** Ta en titt på GPOD Pinterest-siden, hvor du kan bla gjennom alle innleggene i kategoriene … moro! KLIKK HER!**