Skip to content

Lil lærer når du går liljehage

7 de april de 2021

Klatreren er «Winner’s Circle» veldig robust og sykdomsfri. Dette ble tatt i juni.

Ser ut som Lil ble gal med Lily-pærer, og de er nydelige! Og et lite rop til den hjelpsomme mannen hennes.

«Hei, dette er Lil fra Bedford, MA. Dette er min» lær deg når du går i hagen «som du markerte i forrige sesong. Jeg satte inn mange Asiatic Lily-pærer i løpet av høsten. Knuste håndleddet mitt i oktober, så min stadig tålmodige mann plantet mange av dem for meg. Jeg er veldig fornøyd med at jeg var i stand til å motvirke den lille røde, men som ser ut som en Lady Bug. Jeg syntes at vekslende produkt fungerte bra. Når det gjelder hjort som elsker Lily-knoppene, bruker jeg et produkt som ikke er skadelig for miljøet og så langt har det fungert. Å beholde fargen i hagen til høsten er målet mitt. Tilbakefall er mine buskeroser, de vil fortsatt blomstre når jeg deler og transplanterer. Akkurat når jeg tenker det er perfekt, jeg (i mine øyne) oppdager jeg noe annet jeg vil plante. Så mye arbeid, så givende. Mine venner og naboer kommer på «hageturer» og selvfølgelig elsker jeg det! «

Fortsett å sende inn bilder (og historier)! Enten du aldri har delt før eller har blitt omtalt flere ganger, vil vi se hagen din! Send noen få bilder og historien bak hagen din via e-post til [email protected].

Mottar du GPOD på e-post enda? Meld deg på her!

Følg oss på Instagram og Facebook også!

Her har vi «falsk Indigo» i gul, kattemynte i bakgrunnen, hvit «siberian» iris, pioner og en 19 år gammel lilla geranium som vokser opp treet. Tatt i juni.
Og her kommer asiatiske liljer og noen dagsliljer – fordi jeg brakk håndleddet i fjor høst, fulgte jeg ikke navnene. Kunne ikke skrive! Mannen min plantet en god del av pærene.


Jeg tar æren for disse rosa skjønnhetene. Fikk pærene inn før fallet mitt.
En lang utsikt over Liles med calmint, astilbe, spieria og biebalsam.
Jeg sitter mye på denne benken og ser på hva som fungerer og ser på sommerfuglene.

138