Skip to content

Liten japansk hage forvandler denne bakgården – klokke

22 de februar de 2021

Når de står overfor et frimerke i hagen, tror mange huseiere at de har få muligheter. En liten japansk hagedesign kommer ikke engang i tankene deres.

Så ta et øyeblikk for å lære hvordan du lager en japansk hage.

Denne videoen viser mulighetene og hvorfor du kanskje vil vurdere en japansk hage, selv om du bare har en liten plass tilgjengelig i din fremtidige japanske hagehage.

Japanske steinhager, også kjent som karesansui hager, har definitivt noe medfødt om dem.

Det kan bare være slik de projiserer flotte virkelige landskap på et mindre parti. Det kan være den åpenbare appellen som har å gjøre med deres gåtefulle natur! Uansett hva det er, har disse små kopiene av paradis eksistert i epoker.

American Society of Landscape Architects anbefaler å sette av et beløp som tilsvarer 5 til 10% av hjemmets verdi bare for landskapsarkostnader for hagen din!

Se på disse små ideene til hage zen hage.

Sikkert, du kan komme opp med en fantastisk hage hvis du legger den til side, men hvis du bare leter etter et billig nytt landskapsdesign, kan en Zen-hage være «rett opp i smug.»

Se videoen nøye for å se hvordan Jason skaper en fredelig japansk-inspirert hage. Du kan også komme opp med din japanske hage-tehage eller en hvilken som helst setting etter ønske. Ritsurin Garden, en av de mest historiske hagene i Japan, fungerer også som en god referanse. For mer design, sjekk ut dietoflife.com

Her er flere japanske hager for flere ideer!

kilde: fast-growing-trees.com
Denne lyse og vakre japanske hagen med røde lønnebusk og trær rundt gangveien. Ser ut som et fantastisk sted å besøke. Fargene skyller over alle som går gjennom.

japanese-garden-02-09302016Vakre unike benker rundt hagen. De buede bena gir en følelse av samvær. Anlegget «rammer» godt mot den hvite bakgrunnsveggen.

japanese-garden-03-09302016Dette er en vakker grønn hage som viser forskjellige løvfellende busker og busker med forskjellige teksturer og grønt løvverk. Et fint sted å meditere.

japanese-garden-04-09302016Denne vakre, lukkede japanske botaniske hagen viser mye grønt og bonsai-trær mot den lyse veggen. Steinen på gangveien gir et pent rutemønster. Hele hagen gir en veldig rolig, fredelig og avslappende atmosfære.

japanese-garden-05-09302016På nært hold ser vi et lite tre. Perspektivet på det får oss til å føle oss like små som treet. Det virker som en liten hage med planter som er godt ivaretatt i et travelt nabolag.

japanese-garden-06-09302016Et tradisjonelt japansk rockery garden look. Sanden raket på en måte for å skape en beroligende påvirkning. En stor statue av Buddha våker over denne hagen.

japanese-garden-07-09302016En av de mest interessante trekkene ved denne lille japanske hageideen er steppesteinen som fører til forskjellige deler av hagen. En annen interessant funksjon vil være tilfeldige bergarter noen steder, de gir virkelig smak til scenen.

japanese-garden-08-09302016Det kommer en lett drypp med vann ut av et bambusrør. Man kan anta at denne hagen er veldig godt ivaretatt. Eieren av dette er stolt av utseendet.

kilde: hometalk.com
Dette er en gammel japansk brønn som fungerer som en liten vannfunksjon. Det bringer oss tilbake til en tid for lenge siden. Det vekker historien til liv og får oss til å tenke på hvordan ting var langt tilbake da. Det er vakkert.

kilde: kk-saffron.com
Disse japanske hageideene inneholder mellomstore japanske lønner med lys viklet rundt i bakgrunnen. Den store steinen i forgrunnen, samt et steinfonteneområde, ser ut som om de alltid har vært der.

japanese-garden-12-09302016Denne stilige japanske hagen er innredet med en stor skålfontene. Skumets krumning, la vannet strømme fritt nedover siden og ut i dammen. En hagebro er et godt tillegg til denne innstillingen.