Skip to content

Marians hage i Idaho

1 de april de 2021

Ser fra hagen til nedre dam. Foto / illustrasjon: med tillatelse fra Marian LaneDagens bilder er fra Marian Lane i Fairfield, Idaho. Hun sier, “Dette er hagen min, inspirert TON ved å lese Fine Gardening magazine og alt er bonusmateriale. Før var dette et flatt alfalfa-felt. Annet enn traktorgraveren for å posisjonere og bringe inn de virkelig tunge steinblokkene, var alle steinene, trærne, plantene mine arbeids- og jaktfunn.

Skyggelagt urtområde tidlig på våren, med utsikt mot Sawtooth-fjellene. Foto / illustrasjon: med tillatelse fra Marian Lane“På ekte hagearbeidsmote var det ikke en eneste stein å få på dette leiretunge landet. Jeg måtte jakte på hver stein du ser. Mannen min bygde alle bygningene og skapte dammer. Vi har to tilkoblede 32 «dammer bak huset og en liten 6» dam på turen til inngangsdøren. Det er et pågående arbeid når jeg oppdager ting som fungerer og trenger omarbeidet.

Nedre 32 ′ dam. Foto / illustrasjon: med tillatelse fra Marian Lane“Det er en utfordring her i Fairfield. Det er høyfjell ørken / prærie med Zone 4 vintre med 50 mph vind til tider. Vår vekstsesong er veldig kort, med frost inn i juni, og begynner ofte i slutten av august. Det varmer opp for et vakkert fall, og hvis jeg følger med og dekker beholderne mine, kan jeg ha skjønnhet til slutten av september. Vinteren kan være nydelig, og jeg tok med noen bilder tatt tidlig om morgenen, eller som med furuene, midt på natten med bare julelysene som belysning.

Ser ned på sidegården til låven. Foto / illustrasjon: med tillatelse fra Marian Lane“Vi er omgitt av åkre, men foten er bare to miles sør og Sawtooth-fjellkjeden bare seks miles nord. Jeg elsker det lille paradiset vi har skapt for familien vår. ”

Så pen, Marian. Jeg kan ikke tro at du flyttet alle steinene !! Sterk rygg ?!

Kyllinghuset. Foto / illustrasjon: med tillatelse fra Marian LaneIkke det beste skuddet, men elvevandringssti langs nord for huset til badestamp / uteplass. Foto / illustrasjon: med tillatelse fra Marian LaneLiten dam langs inngangspartiet. Foto / illustrasjon: med tillatelse fra Marian LaneScrapper tar en drink fra en dam. Foto / illustrasjon: med tillatelse fra Marian LaneTidlig morgen ser gjennom ospekratt mot Sagtann / Soldatfjell. Foto / illustrasjon: med tillatelse fra Marian LaneKaldt tidlig morgen. Oksygenboblerne holder dammer åpne til de holder seg under null. Vi åpner deretter dammen ved boblen, slik at fuglene har vann om vinteren. Foto / illustrasjon: med tillatelse fra Marian LaneLåven i tidlig soloppgang. Vi har flotte utsikter! Foto / illustrasjon: med tillatelse fra Marian LaneFoto / illustrasjon: med tillatelse fra Marian LaneVil vi ha det har Hagen din i Hageens Foto av dagen? KLIKK HER!
Vil se hvert innlegg som noensinne er publisert? KLIKK HER!
Vil søk i GPOD etter STATE? KLIKK HER!
Sjekk ut GPOD Pinterest-side! KLIKK HER!