Skip to content

Minihage for barn

15 de juni de 2021

Det er ingenting bedre enn barn å leke ute og å utforske, oppdage og oppleve førstehånds verden rundt dem som lage en minihage for disse, siden denne alderen er god å gi barnet et rom, slik at han lærer hva han mener «ansvar«, Hvor du kan grave, plante, gå med vann eller leke med et bredt utvalg av tilgjengelige materialer.

I dagens artikkel skal vi vise deg hvordan lage en minihage for barn, så ta en blyant og papir og ta notater, for bortsett fra å gjøre noe spesielt med dem, denne typen ting de vil lære deg å kjenne ordet «verdier», hvor målet vil være å lage en liten minihage i hagen, balkongen eller terrassen i huset ditt som barnet skal utforske ved hjelp av voksne.

Materialer som trengs for å lage en minihage for barn

nødvendige materialer

Alt kan kjøpes eller alternativt, du kan bruke hverdagslige gjenstander som vi har hjemmeslik som treskjeer, vanlige skjeer, tomme vannkrukker og flasker (til gryter og vannkanner), yoghurtkopper, trekasser osv.

Andre produkter som vi trenger er:

  • Tre for å begrense minihagen og etterlate en inngang for barn å passere gjennom.
  • Vegetabilsk jord, for å plante blomster, planter og alle slags grønnsaker.
  • Lag av Leca eller små steiner som vil tjene til å tømme bunnen av pottene der vi planter blomstene våre.
  • Planter og blomster etter eget valg.
  • Verktøy for barnet.
  • Vanningsutstyr.
  • Ulike materialer du velger, slik at barnet kan leke i minihagen.

Hvordan lage denne lille hagen trinn for trinn?

lage en hage trinn for trinn

Det første vi må gjøre er velg et rom der det kan være både sol og skygge og med en størrelse på mer eller mindre 1-2 kvadratmeter.

Vi kan avgrense plassen takket være legge trestokker eller planker på bakken, fikse dem med små vertikale innsatser.

Men hvis du ikke vil spise hodet ditt, må vi fortelle deg det ferdige sett er tilgjengelig i butikkene som monteres og plasseres på bakken, på terrasser eller balkonger. Ikke glem det velg potter i forskjellige størrelser og farger.

I hagen jobbes det direkte på bakken, enten det plasseres på terrasser eller balkonger og husker det pottene må ha småstein i bunnen slik at vannet kan passere gjennom dem og slik at jorden også holder mye lenger hydrert.

Begynner å få minihagen ferdig du kan utforske alt barnet fantasien ber om med barnet, å huske at de må være ting som passer til deres alder, utvikling og nysgjerrighet.

Vi kan ikke glemme temaer som farger og lukter, siden barn elsker begge ting likt, så vi anbefaler deg å plante med det alle slags aromatiske urter, som lavendel, rosmarin, timian, mynte, etc. og / eller urteaktige med fargede blomster.

Også teksturen i dette aspektet er viktig, slik at vi kan gå til marken og samle blader, små tømmerstokker, pinner, kork, steiner av dimensjoner som er trygge for barnet, og slik at de ikke legger dem i munnen osv., siden med disse materialene kan hus være laget inne i hagen, dekorert potter, lag etiketter med navnene på plantene eller bildene, avhengig av barnets alder, etc.

Og for å fullføre må vi si det barn elsker å se, ta på, observere små dyr som lever i hagene og i fuktige omgivelser, slik som ormer, små biller, marihøner og andre. Selv en liten tømmerstokk kan tjene som hjemmet for disse små insektene, ja, og alltid lære barna det insekter er levende vesener og at de ikke kan behandle dem dårlig.