Skip to content

Omsorg og vanning i maisdyrking

17 de juni de 2021

Mais er den mest såte planten par excellence, dens høst og typer tillate oss å tilberede et stort utvalg av retterSiden planten brukes nesten fullstendig, krever den ikke så mye forsiktighet, og den forekommer det meste av året (i det minste i land med et tropisk klima), og kultivasjonen av mais stammer fra før kolonien og forplantningen av resten av verden skyldtes sin deilige smak.

Ta vare på når du dyrker og vanner mais

maiskjerner

Mais er fra varm jord, krever mye vann Og når den er klar, tilbyr den en enestående smak, formen gjør det enkelt å plukke og plante så vel som å spise, det er derfor denne deilige grønnsaken har trollbundet oss med sine forskjellige måter å tilberede.

Mais for det meste den ble utnyttet på det amerikanske kontinentetDette, på grunn av den enkle måten å forberede seg på, gjorde det veldig praktisk for bosetterne som kom til disse landene, det var bare i et spørsmål om tid at denne deilige delikatessen fra naturen nådde det europeiske kontinentet og deretter resten av verden.

Fordi det har et fuktig klima, mais er veldig utsatt for uttørking og konstant vanning er nødvendig for vedlikehold av dette anlegget, eliminering av ugress og andre urenheter og konstant sollys for å sikre søte melkete ører. I løpet av kornets modenhet får den sin naturlige gule fargetone, og dens naturlige dekning får en “pels”Brun farge som indikerer modenheten til stykket.

Noen steder og avhengig av tilstanden til maisen, kan du ha visse tilberedninger, selv om alt er oppsummert etter smak av middagen, er det mer sannsynlig at mais som ikke lenger er ømt blir brukt til popcorn eller til å male og tilberede som en fiber som komplement til rettene.

Dyrking av mais kan gjøres hjemme, siden dette er en plante som ikke krever mye plass og ikke er veldig høy, for å gjøre det, trenger du bare noen få korn fra kolber som er plassert i hull i bakken som ikke er veldig dype, og da må du bare vent og vanne mye, og noe du bør vite er at disse plantene vanligvis dukker opp sammen med ugresset det er viktig å ha ugress under kontroll.

Dette spørsmålet er viktig, siden det representerer en stor del av vårt arbeid som plantevaktmester, og det er når det kommer til overflaten er i stand til å dø av overflødig ugress.

Men for mye manipulasjon på grunn av de beste intensjonene kan også være en tragedie for plantene våre, disse skal ikke manipuleres hensynsløst og formen må alltid være orientert mot en «tråkket» boks som har det spesielle å støtte vår plante, siden stammen er svak.

insekter som spiser mais

Uansett hvor mange ferdigheter du har, må du være ytterst forsiktig, siden mange bor på dette anlegget parasitter og smådyr som spiser på barkenDet er grunnen til at ved å ikke ta tidlige prognoser, kan innhøstingen gå tapt nesten helt uten mulighet til å gjenopprette den.

En annen måte å oppmuntre til størrelse og søt smak er å la plantene være relativt nærme ved hjelp av en Nett.

Dagens mais er et produkt som gir en karakteristisk smak, men takket være ny teknologi har det vært mulig å pode det inn i en plante som gir god ører med lite stell og mye vanning, siden fordelen som denne grønnsaken gir for helsen vår, er stor takket være det faktum at den inneholder mye fiber og gjær som oksygenerer kroppen og hjelper oss til å utføre våre oppgaver bedre uten å føle oss sultne og etterlate en deilig følelse av smak i gane etter å ha spist flere.