Skip to content

Originale ideer for å dekorere hager

17 de juni de 2021

En hage er en kunstverk det er aldri ferdig. Hvert år må vi gi en serie med pleie til plantene slik at de fortsetter å se vakre ut, og det er ikke å nevne hvor vanskelig det noen ganger er å ikke ta de vi ser i barnehagene og som tiltrekker vår oppmerksomhet så mye. Men det er nettopp det som gjør det vakkert: endringene som finner sted etter hvert som tiden går.

Dette er følgebrevet vårt, og hvis det du leter etter er originale ideer for å dekorere hager og dermed la alle dine besøkende forbløffet, du har kommet til rett sted.

Korridor av dekorative steiner

Bilde - Homeca.eu

Lei av å se de typiske tre- eller skittkorridorene? Selv om disse kan være veldig pene, Hvorfor ikke lage en av dekorative steiner? Det er veldig originalt, spesielt hvis du lager mosaikker, som den du kan se på bildet ovenfor.

Lite, skjermet plantehjørne

Bilde - Kindygarden.com

Hvis du har et lite hjørne og du må beskytte det, enten fordi du har kjæledyr eller barn, er en måte å gjøre det på ved å plassere et par veiledere og et trådnett (nett), men av erfaring er det ikke så estetisk å si; i stedet, ved å plassere noen treplanker som de du ser på bildet, vil du kunne ha det, ikke bare beskyttet, men det vil også se veldig vakkert ut.

Originale møbler til hagen din

Bilde - Archiexpo.com

Hvem sa at du må sette konvensjonelle møbler for å få en drømmehage? Nå kan du velge å plassere andre med veldig originale design og like dekorative … og komfortabel 😉.

Lag noen figurer

topiary

Hvis du er flink til å beskjære, er det ingenting som vekker mer oppmerksomhet enn topiary figurer eller skulpturer. Gi dem utseendet til en elefant, en skilpadde, en løve, … eller hva du helst liker.

Hvil under treet

Bilde - Archiexpo.com

Pen, ikke sant? Du vil sitte eller legge deg ned i en av disse «stolene». Er det sånn laget av solid plast, og du må bare henge dem fra en sterk gren av et tre. Så blir det igjen å glede seg over dem.

Hva synes du om disse ideene?