Skip to content

Originale ideer for å lage en eventyrhage med ødelagte potter

22 de juni de 2021

La aldri de ødelagte potteplantene avslutte livet her. Du kan gi gryten din et nytt liv! Alt du trenger er en ødelagt pott, fantasien din, plantene og kanskje noen få stykker av den ødelagte potten for å skape en fantastisk eventyrhage. Noen mennesker går lenger, og inkorporerer miniatyrhus, glass sopp og fargerike fuglehus i deres eventyrhage. Hvis du lager en, vet du aldri hva slags nisser eller fe du kan tiltrekke deg i hagen din.

Gjenvinning er en av de beste trendene der ute, for når alt kommer til alt, hvis vi ikke begynner å gjenbruke det vi har, vil vi gå tom for ressurser og med alle våre fyllinger fulle før vi vet ordet av det. Å ta gamle, ødelagte materialer og gjøre dem om til noe nytt er en av de beste måtene du har innen fingertuppene for å lette byrden vår planet står overfor. Takket være noen kreative DIY-genier, nå kan du bruke grytene dine igjen gått i stykker. I tillegg kan du nyte fordelene ved å jobbe med blomster og eventyrhager.

Disse DIY fairy hagene er den perfekte tingen å gjøre i løpet av neste helg du har gratis. Ta en titt på disse bildene av noen nydelige eventyrhager som du kan bruke til inspirasjon:

Panner

Se på trappene i denne eventyrhagen, hvordan ser det ut som brikkene i et Jenga-spill? Selv om du tror det ikke er slik ideen åpner muligheten for at du kan lage nesten hva som helst til hagen din. Apropos spill, kanskje du har noen hvis brikkene gikk tapt, noe som gjør det umulig å spille med dem igjen. I dette tilfellet kan spillbrikkene integreres i eventyrhagen.

Panner

På dette bildet vil du se trinn for trinn av hvordan du gjør en ødelagt blomsterpotte til en veldig original blomsterpotte, inkludert små trinn.

Panner

Fe og sommerfugler vil besøke denne redesignede potten sitter på løvverket.

Panner

En gang var dette en knust blomsterpotte. Nå gir de lyse fargene det et nytt liv.

Panner

Det er her gnomen gjør livet sitt! Han holder et pensjonat for alle vennene sine. Å dyrke sukkulenter er en god idésiden de ikke krever tonnevis med vann og har lite vedlikehold.

Panner

Ta en god titt inne i gryten for å se der de streifer sauen.

Panner

Denne personen må ha mange ødelagte blomsterpotter som ligger rundt! Hvis du er lei av å vente på at en av grytene dine skal knekke, Du kan også bruke et spesialverktøy, for eksempel en hjulsliper å kutte pottene. Noen mennesker bare slipper dem på bakken, men det er ikke alltid en veldig god idé. Du kan også besøke en nærliggende søppelplass for å finne det du trenger for å lage en egen hage.

Panner

Fehagen kan aldri være av det høyeste utvalget innen Halloween-dekorasjonsprodukter, siden du må vedlikeholde den hele året. Men dette fehuset med en bro det er utrolig søtt uansett årstid.

Panner

Lag med ødelagte biter inne i potten tilby en forhåndsvisning av den vakre hemmelige hagen funnet inne.

Panner

Knock Knock, Er det en nisse i huset?

Panner

Fehagene har en tendens til å tiltrekke seg alle slags lokalbefolkningen med vinger.

Panner

Panner

Å blande planter er en fin måte å legge til kontrast og historie til eventyrhagen din, men sørg for at alle plantene du velger går sammen. Med andre ord, alle planter må kreve like mye gjødsel, vann og sol. Ellers vil noen planter trives, og andre vil fortne.

Panner

Du kan plante hva du vil, men når de vokser blomster gir et unikt preg til eventyrhagen.

Panner

Hvilken likte du mest? Vanskelig å beholde en, ikke sant?