Skip to content

Phillip & Michael’s Garden i Alabama, revidited

8 de april de 2021

Foto / illustrasjon: høflighet av Phillip OliverI dag skal vi tilbake til Alabama for å besøke Phillip Oliver og Michael Scotts hage. Vi så Phillip og Michaels hage første gang i februar, da vi så på våren og midt i sesongen (Oppdater hukommelsen HER og HER). Det viser seg at hagen deres kan være enda vakrere om høsten!

Foto / illustrasjon: høflighet av Phillip OliverPhillips sier, “Partneren min og jeg har jobbet med hagen vår de siste 20 årene. Vi flyttet inn i huset vårt høsten 1992, og alt som eksisterte var en enorm karrig plen med noen syke frukttrær. Siden vi bor her i byen (i Firenze, Alabama), var vår første prioritet å utvikle noe privatliv, siden eiendommen vår er i et hjørne og er åpen på tre sider mot naboens hus og et tannlegekontor. Vi bygde et gjerde og begynte å plante våren etter.

Foto / illustrasjon: høflighet av Phillip Oliver“Jeg var opptatt av antikke roser på den tiden og samlet en hel samling. Vi klarte til slutt å eliminere 90% av plenen siden vi hatet å klippe. Alle disse trærne vi plantet har nå modnet, og hagen er nå hovedsakelig en skyggehage. Jeg flytter fortsatt roser rundt og prøver å få dem optimal sol! Vi har også en stor samling av hortensiaer og kameliaer. Hagen er så tett og privat i dag at det er vanskelig å tro at vi er midt i byen.

Foto / illustrasjon: høflighet av Phillip Oliver“Hagen er spesielt fargerik om høsten, og disse bildene er tatt de siste par årene. Vi har mange japanske lønner. Andre planter med høstinteresse inkluderer eikebladhortensia, sasanqua camellias, prydgress, dogwoods og crape myrtles. «

Nydelig, Phillip! Jeg er fortsatt forelsket i den midnattblå veggen.

Foto / illustrasjon: høflighet av Phillip OliverFoto / illustrasjon: høflighet av Phillip OliverFoto / illustrasjon: høflighet av Phillip OliverFoto / illustrasjon: høflighet av Phillip OliverFoto / illustrasjon: høflighet av Phillip OliverFoto / illustrasjon: høflighet av Phillip OliverFoto / illustrasjon: høflighet av Phillip Oliver>>>>>> BESTILL GIVEAWAY DEL 2 !!

Hei alt – Kate, vinneren av Thanksgiving Book Giveaway, valgte Zen Gardens-boken, så nå er det 3 igjen til en annen gave.

50 vakre hjortebestandige planter av Ruth Rogers Clausen
Front Yard Idea Book av Jeni Webber
Helårsgrønnsakshagen av Niki Jabbour

Så la oss gjøre det! Jeg velger tilfeldig blant alle som sender meg hagebilder innen denne fredagen for å vinne ditt valg av de gjenværende bøkene (siste bilde), pluss en mystisk bonus! (Tips – det kommer fra en av søsterpublikasjonene våre). Send høyoppløselige bilder og en beskrivelse av hagen din og hva du viser oss [email protected] Jeg gleder meg til å se hva du sender!

Vil vi ha det har Hagen din i Hageens Foto av dagen? KLIKK HER!
Vil se hvert innlegg som noensinne er publisert? KLIKK HER!
Vil søk i GPOD etter STATE? KLIKK HER!
** Sjekk ut GPOD Pinterest-side, hvor du kan bla gjennom alle innleggene i kategorier … moro! KLIKK HER!**