Skip to content

Pynt hagen med resirkulerte paller

24 de juni de 2021

De er kjent som pall, palé eller ballett og det er en treramme – eller andre materialer – som har blitt brukt siden andre verdenskrig for lasting og lossing.

Fra lenestoler og bord, til hyller og skap, i dag paller resirkuleres å tilpasse seg forskjellige hjem, alltid med gode resultater.

Paller i hagen din

Fordelen med pynt med paller i ethvert luftrom er de i tråd med atmosfæren. Tre er et naturlig materiale som er ideelt å ha med i hagen eller på terrassen, enten i form av møbler eller som en blomsterpotte, verktøykiste og mer.

Paller i hagen

Paller tilpasser seg lett til nye former og er sterke. Mens det også finnes plast-, legerings- eller trykkbrettpaller, er det beste velg treene til hagen din Vel, da vil du oppnå en rustikk stil som vil kombinere perfekt med planter og blomster.

I tillegg er de lettest å finne siden 90 til 95% av pallene er laget av dette materialet. Du trenger ikke alltid å betale en formue for dem, du kan se etter dem på gaten fordi mange mennesker og selskaper forlater dem når de er brukt eller kjøper dem på et hvilket som helst loppemarked i nabolaget. På den annen side, i mange land som Spania, har treverket på grunn av eksportbestemmelser gjennomgått en antibakteriell behandling, slik at sluttproduktet vil være motstandsdyktig.

Hvordan arbeide pallene

Det første er å vurdere størrelsen. Selv om det er flere tiltak, er de to standardene:

  • Europeisk pall: 1200 x 800 mm
  • Universal- eller isopalépall (også kjent som amerikansk pall): 1200 x 1000 mm.

Paller i hagen

Husk alltid når du starter resirkuleringsoppgavene unngå å demontere pallene Det er tilrådelig å ikke fjerne neglene, da treet er ganske svakt i disse tilfellene og har en tendens til å splitte. Det du kan gjøre er å kutte pallen i porsjoner for å tilpasse den til dine behov, men alltid opprettholde strukturen.

Til slutt, prøv bruk skruer og ikke spiker og bruk alltid boret for ikke å påvirke treet.

Mer informasjon – Innredning av en innvendig uteplass