Skip to content

Pynt julen din med planter

30 de januar de 2021

Nedtellingen begynner å kle huset til jul. Et av de mest unike og innbydende øyeblikkene i året … men også en der vi har et veldig klart mål: å gjøre hjemmet vårt til et innbydende rom for å ta imot mennesker og få dem til å føle seg hjemme. Nettopp av denne grunn kan vi ikke glemme et essensielt element for å varme opp dekorasjonen vår med den sårt tiltrengte naturånden som gjør et rom til noe mer. Og det er at planter, enten det er i julen eller på andre tider av året, er et nødvendig tilbehør for å lyse opp.

Av denne grunn og utover de to viktige hovedpersonene i ethvert hus i julen, hvorfor ikke vurdere å dekorere med en plante også i julen? Et kreativt og naturlig alternativ der blomsterpotter, midtstykker og til og med planter som vi allerede har hjemme, er et fantastisk alternativ å kle festene på en kreativ måte.

Nettopp for det, Hagearbeider har et unikt forslag denne julen: plantekombinasjoner for hver av kolleksjonene som blender i butikkene våre i år. Et alternativ skapt slik at all dekorasjonen din, uansett stil, puster en bortskjemt uniformitet designet til millimeteren for ethvert hjørne av huset ditt. For, like viktig som hvilken plante du skal velge, er hvordan du skal presentere den.

Så elskere den botaniske samlingen Du finner i hver Hagearbeider komposisjoner av hvit cyklamen eller phalaepnosis i gjennomsiktige glassdeksler eller i potter som simulerer tøyposer. Den samme stilen (sjarmen til anlegget og burlap-komposisjonene kan ikke benektes) som Roses of Jericó sentre presenteres med. Og med den samme ånden spadene i kurvpotter.

Hvis vi leter etter et mer naturlig utseende for huset vårt, og vi har valgt samlingen som bærer samme navn, sansevieras og gran i hvite potteomslag er en elegant innsats for å fullføre dekorasjonen vår. Noe som vi også kan oppnå takket være sammensetningene av hyasinter og mose i kurvkurver eller bomullsgrenene i en vase.

Naturlig utseende for en jul med naturens åndFor hvem det er de ser etter juletradisjonen i hjemmene sineDet er også et utvalg av kombinerte planter: azalea, ripsalis eller Jericho roser i tildekkede potter i henhold til de tradisjonelle tonene (sølv, gull og rødt) er et perfekt valg for å avrunde en dekorasjon for livet. En samling planter designet for å dekorere der vi må fremheve midtpunktene dannet av kongler, grangrener og (selvfølgelig) de røde lysestakerne uten som jul som alltid ikke er jul.

Tradisjonselskere kan også finne dekorasjonsforslag med planterOg til slutt, hvordan kan vi glemme barnesamlingen og husene hvor de små er kongene? For dem er farger hovedpersonen: farget sagina, fargede fargede bjørkepinner eller hyasinter i morsomme potter (designet for de minste og for å begynne å utdanne dem i den fantastiske kunsten å elske naturen).

Alle er uimotståelige … men hvilken foretrekker du?

Bilder | Hagearbeider