Skip to content

ny generasjon varme- Hagearbeider

31 de januar de 2021

Peiser er uten tvil en av de gjenstander for noe hjem i de kalde månedene. Til tross for at de reiser lidenskaper og sukk fravær, er de vanligvis knappe i utsmykningen av hus og spesielt når det gjelder bymiljøer. Årsakene er varierte: mangel på plass, mangel på tidligere installasjon i hjemmene eller til og med alt de medfører når det gjelder vedlikehold og rengjøring.

Interessant er det nå enklere enn noensinne å innlemme disse varme elementene (ikke bare på grunn av varmen de gir fra seg, men også på grunn av brannens evne til å skape en ildsted). Enkelt og også økologisk, fordi nettopp respekt for miljøet har generert en ny generasjon peiser som forøvrig kan innlemmes i ethvert rom (selv i de mest moderne dekorasjonene) og uten behov for installasjon.

Vi snakker om biopeiser: autentisk naturens venner som, for å generere varme og ekte flamme, bruker biologisk alkohol. Eller hva er det samme, et helt naturlig drivstoff av vegetabilsk opprinnelse som oppnås takket være gjæring av planter som blant annet sukkerrør eller sukkerroer, eller takket være destillasjon av stivelse fra hvete eller mais. Takket være dette systemet vil vi kunne glede oss over de så takknemlige kaloriene i løpet av de kalde månedene på en helt naturlig måte, men med en stor fordel: vi trenger ikke å rense asken, eller røyk vil være et problem.

Men i tillegg til å ha store miljøfordeler i forhold til konvensjonelle peiser, har biopeiser noe som gjør dem perfekte allierte i ethvert hjem: at trenger ikke installasjon. Hva mer: det er til og med mulig å bruke dem både innendørs og utendørs, slik at vi kan forme den intime atmosfæren som brann skaper til de forskjellige årstidene, men også til dekorasjonen av ethvert hjem. Fordi dette aspektet (som er mer en del av møblene enn veggene i huset vårt) også har påvirket dets estetikk: mer moderne linjer og forsiktig design er de viktigste kjennetegnene for å integrere i enhver dekorasjon som ett element til.

Og hvis dette kan virke upraktisk for oss, er det interessant å vite det til og med kan dekoreres med stokker, blader eller steiner. Elementer som vil bidra til å gi enda mer varme og karakter til et varmt supplement som utvilsomt vil være sentrum for hjemmet vårt når som helst på året.

Bilde | Torange