Skip to content

Julepynt: hus med personlighet – Hagearbeider

31 de januar de 2021

Det er et av de mest etterlengtede øyeblikkene i året. Kanskje fordi det antar en kortvarig oppussing som innebærer varme, nærhet og feiring. Det er uunngåelig å innrømme at, uansett om du er juleelskere eller ikke, er det en av årstidene når hus kler seg ut for å ta imot gjester, holde møter og være enda mer imøtekommende enn de allerede kan være under normale forhold. Kanskje er det magien med disse datoene, eller kanskje den tradisjonen som ble vedtatt og bevart fra våre forfedre.

Vi lever det slik vi lever det, Julen er en perfekt tid for å dekorere huset vårt. Noe som kan gjøres på mange måter. Andre detaljer blir lagt til de ubestridte hovedpersonene i ethvert hjem i julen som hjelper til med å oppmuntre advent til å puste: Det er ingen tvil om at belysning (både innendørs og utendørs) er et av kjennetegnene sammen med det andre intime lyset som gir lys innendørs. Skap atmosfærer, tross alt, for å pakke inn noe rom med den julesødmen.

Noe som, logisk, må gjenspeile personligheten til personen som bor i et rom. Derfor er det til å begynne med viktig å bryte konvensjonene: selv om de er tradisjonelle toner og fortsetter å fange mange, er det ikke viktig å holde rødt og grønt for å føle jul hjemme hos oss. Fordi det er mange andre måter å kle et julehus på uten å miste essensen, spille både med stjerner eller baller og med nye elementer.

Og ingenting som å gjøre det som hver enkelt: i en romantisk nøkkel (ved hjelp av pastellfarger og detaljer som blomster, sommerfugler eller fugler), noe som får julen til å puste naturlig (med en dekorasjon der tre, ull eller dyr som reinsdyr er hovedpersonene) eller til og med å satse på eksotisme (¿ Hvorfor kan du ikke pynte deg i smaragdgrønt, gull og magenta eller leke med glitteret fra paljetter eller fugler for å kle deg til fest disse datoene?).

Du velger hvordan du skal gjøre hjemmet ditt unikt og så personlig som du bestemmer deg fors … og hvis du ikke bare tør med en dekorasjon som går utover det tradisjonelle, en idé: skille miljøer i hjemmet ditt. Du kan leke med både interiør og eksteriør, skape forskjellige atmosfærer (for eksempel å opprettholde tradisjonen i julegranen enten det er inne eller ute og leke med andre typer dekorasjoner i resten av huset)

Y hvis du vil ta ideer, oppdage detaljer med personlighet eller endre dekorasjonen Ta en titt på julesamlingene våre både på nettstedet vårt og i Hagearbeider-sentrene.

Du vil oppdage et stort utvalg av muligheter, slik at påkledning av hjemmet ditt er et skikkelig show.

Bilder | Hagearbeider