Skip to content

Renee’s Garden tilbyr personlig preg

21 de februar de 2021
  • «Asian Baby Leaf» Gourmet Mesclun Salat Mix er en deilig blanding av farger, former og teksturer. Foto / Illustrasjon: John Pendleton
  • «Romeo» runde gulrøtter vokser godt plantet i en stor beholder eller grønnsaksbedet.Foto/Illustrasjon: Jodi Torpey

Starter fra Seed

Da jeg først hørte om Renee’s Garden for noen år siden, så jeg for meg at en begavet gartner ved navn Renee hadde startet en bedrift som solgte spesialfrø hun hadde dyrket i sin egen hage.

Det viser seg at det ikke var så langt fra sannheten.

Renee’s Garden ble grunnlagt i 1997 av Renee Shepherd, en kjent frøekspert og forfatter. Renee har mer enn 25 års erfaring med å finne eksepsjonelle frø å selge gjennom selskapets online katalog. Frø er også tilgjengelig på uavhengige hagesentre.

Renee’s Garden Seeds
6060 Graham Hill Rd. Suite A
Felton, CA 95018
888-880-7228
www.reneesgarden.com
Nettkatalog …

Renee er involvert i alle aspekter av virksomheten, fra å lete etter uvanlige varianter til å prøve dem i sin egen hage. Hun skriver også detaljert informasjon som er inkludert i hver frøpakke. Et unikt trekk ved Renees pakker er den ekstra klaffen som inneholder fargerike beskrivelser av hvert utvalg for å hjelpe gartnere med å finne det perfekte stedet for planting.

Renee’s Garden-katalog inneholder arvestykker, internasjonale hybrider og åpne pollinerte varianter av kulinariske urter, regnbuegrønnsaker og blomster. Fordi hennes oppgave er å hjelpe gartnere på alle nivåer med å nyte hagearbeidet, velger hun frø som er enkle å dyrke i alle deler av landet.

Som økologisk gartner setter jeg pris på at Renee’s Garden har signert Safe Seed Pledge utviklet av Council for Responsible Genetics.

Nye tilbud for 2011

Renee’s Garden har lagt til 10 nye veggiesorter og grønne grønnsaker i katalogen 2011, og det ser ut til at det er litt som passer til enhver gartners smak.

Den halvliterede babykålen kalt “Pixie” er rettet mot å vokse i små rom. Renee sier at disse små kålene er akkurat riktig størrelse for et dagligdags måltid. Legg til den morsomme frøblandingen av tre fargerike gulrøtter (hvit, lys oransje og lilla) fra “Circus Circus” for å lage en vakker coleslaw.

Et annet nytt tillegg til katalogen er et tidlig hvitt mais kalt “Sugar Pearls” for de som har hage i korte årstider eller som foretrekker en tidlig høst.

For gartnere som ønsker å plante noen forskjellige slags greener, kan du prøve “Mild Mustard Mix” av fire forskjellige sennep, “Wine Country Mesclun” som inneholder åtte forskjellige søte salater, eller “Garden Ferns” og en arvestykke løssalat.

Teelskere vil kanskje vokse og tørke sin egen Hibiscus for å brygge potter med urtete.

Renee’s tilbyr også mange containervarianter av dvergstørrelsesplanter som dyrker frukt og blomster i full størrelse. «Sweetie Baby Romaine» er en containerromaine spesielt oppdrettet for sine petite vaseformede hoder og skarpe tekstur.

I tillegg til den komplette katalogen, tilbyr Renee’s Garden nettsteder ideer, bilder, plantering og voksende informasjon, Renees blogg og et forum for tilbakemelding. Gartnere kan også registrere seg for å motta et månedlig e-nyhetsbrev. Nettstedet er enkelt å navigere og tilbyr en komplett Gardener’s Resources-side.

En av favorittstedene mine på nettstedet er siden Cookbooks and Recipes. Renee deler med glede oppskrifter som bruker hageferske ingredienser – dyrket av frøene – som sjokoladegulrotkake, Zucchini Rellenos og Cherry Tomato Stir Fry.

Flere kataloganmeldelser …