Skip to content

Rik jord og kraftigere blomster

22 de februar de 2021

Solskinn!

Laurel Statz fra Wisconsin har med hell forbedret forholdene i jorda hennes, noe som har resultert i mange givende blomster.

«Jeg har hagearbeid i det landlige meierilandet Wisconsin i omtrent ti år nå og hadde hard leire og grusjord å jobbe med. Dette siste året lærte jeg hvordan jeg kunne endre jord og stavplanter på forskjellige måter, noe som resulterte i kraftigere planter med flere blomster. «

Har du en hage du vil dele? Send 5-10 bilder med høy oppløsning på e-post (det er ikke nødvendig å redusere bildestørrelsen før du sender – rett og slett pek, skyte og sende bildene på vår måte) og en kort historie om hagen din til [email protected]. Ta med hvor du befinner deg!

Å sende bilder i separate e-post til GPOD-e-postboksen er helt greit.

Har du en mobiltelefon? Merk bildene dine på Instagram eller Twitter med #FineGardening!

Du trenger ikke å være profesjonell hagefotograf – sjekk ut tipsene våre om hagefotografering!

Mottar du GPOD på e-post enda? Meld deg på her.

Følg oss: @finegardening på Twitter | FineGardeningMagazine på Facebook | @finegardening på Instagram

Urteplanter som DH bygde og er på dekk rett ved kjøkkendøren.
Den ene siden av grensen langs ospegjerdet. Viser Hosta «Gold Standard», hvite tigerliljer, rosecampion, lammeører (som er strengt dødhode), SunPatiens, Hosta «Halcyon» blant andre.
En annen utsikt over sengen i 3. Daylily «Chorus Line», & Hosta «Gold Standard». Steinen er en stor del av granitt som ble gravd ut da de gravde kjelleren vår. Den stablede steinen skjuler brønnrøret vårt, og bollen på den er for fuglene.
Nærbilde av en fancy Datura som jeg fikk frøet til på Hawaii.
Mitt fuglbad med whiskytønne i år. Bedecked med «Strawberry Drop» coleus, hot pink verbena, dyprosa millionklokker og noen få andre som ikke gjorde en så fantastisk forestilling. Bak er en lilje som jeg ikke har navnet på.
En lukeblikk over toppen av noen blomsterbed.
En morsom whiskyfat med greener og lilla.
Hvert år prøver jeg å vurdere fargene i fuglebadet når jeg velger fargene til de omkringliggende blomstene i pottene.

138138