Skip to content

Sallys hage i Maryland, foran!

21 de februar de 2021

Foto / illustrasjon: med tillatelse fra Sally BarkerVi har besøkt Sally Barkers hage i Baltimore et par ganger (oppdater ditt minne HER, HER og HER), men vi har bare sett bakgården. I dag får vi se et nytt prosjekt i forgården!

–FØR– Foto / illustrasjon: Med tillatelse fra Sally BarkerSally sier, ”Våren 2012 bestemte jeg meg for å lage en ny hageseng (selvstraff?). Mer utfordrende enn jeg opprinnelig trodde det ville være, ligger denne hagen stort sett under kalesjen til et kwanzan kirsebærtre i 2/3 skygge og 1/3 sol. Takk og lov for flotte og pålitelige planter, inkludert dianthus, lamørre, sedum, heuchera, salvia, epimedium, hosta, pulmonaria og hardfør geranium. Jeg la til nok bladkompost for å berike jorden mens jeg respekterte trerøttene.

–FØR– Foto / illustrasjon: Med tillatelse fra Sally Barker«For å få litt orden på dette store rommet begynte jeg med å legge ut en sti og legge til steinblokker (Denne delen ble utført av en landskapsarkitekt!) Så jobbet jeg rundt skyggen og solkravene ved hjelp av grupper av planter – ærlig talt lettere sagt enn gjort! Jeg inkluderte også et bilde med utsikt over gaten til naboens nye hage, som jeg var glad for å designe fordi vi får nyte kontinuiteten med våre egne beplantninger. Håper du liker bildene! ”

Vakker, Sally! Jeg tenker at du ikke kan gjøre noe galt galt … Smart av naboene dine for å logge deg på!

Foto / illustrasjon: med tillatelse fra Sally BarkerDette er førsteklasses tid for å ta noen bilder i hagen din. Så kom deg ut med kameraene og send inn noen! Send dem via e-post til [email protected]

Foto / illustrasjon: med tillatelse fra Sally BarkerFoto / illustrasjon: med tillatelse fra Sally BarkerFoto / illustrasjon: med tillatelse fra Sally BarkerFoto / illustrasjon: med tillatelse fra Sally BarkerFoto / illustrasjon: med tillatelse fra Sally BarkerFoto / illustrasjon: med tillatelse fra Sally BarkerFoto / illustrasjon: med tillatelse fra Sally BarkerVil vi ha det har Hagen din i Hageens Foto av dagen? KLIKK HER!
Vil se hvert innlegg som noensinne er publisert? KLIKK HER!
Vil søk i GPOD etter STATE? KLIKK HER!
Sjekk ut GPOD Pinterest-side! KLIKK HER!