Skip to content

Sikkerhetsavstand mellom et palme og bassenget

15 de juni de 2021

Aceráceas er det vitenskapelige navnet som palmer får, ganske typiske planter i paradisiske områder. Høyden kan være en av de viktigste egenskapene å markere, siden de blir omtrent 10 meter høye.

Dens frukt er Kokosnøtt, som igjen gir en ganske symbolsk frukt av dette treet. Eksisterer et bredt utvalg av palmer, som i stor grad vil gis av området de blir søkt i, og er at det er mange forskjellige arter av palmer vil bli verdsatt avhengig av opprinnelsesland og det er at bladene også er ganske store, med en spiralform. Kjønnet på planten kan variere; stammen vokser bare i en primærfase, og utelater andre stadier av utvikling av dette treet og har tre slags kronblader, som vil avhenge av arten som er analysert.

Avstand mellom et palme og et svømmebasseng

sikkerhetsavstand

De palmer og bassenger ser ut til å være en av mest typiske par i hjemmedesign eller klubberMen hva er ideeavstanden som skulle eksistere mellom disse? En av hovedårsakene til dette forholdet er lengden på palmerøttene og det er at disse sjelden overskrider måleren, faktisk må de faktisk nå 30 cm fra bakken, noe som gir oss en anelse om å vite at røttene til dette treet er ikke fiendtlig oppført, så vel som ikke av stor lengde, og er at til tross for alt dette, det er nødvendig å tenke på en trygg avstand mellom treet og bassenget.

Det er nødvendig å vurdere aspekter ved pleie av palmetreet:

palme stell

Må være vurder området eller jorda der palmetreet skal plantesDet anbefales at vi vurderer filtrert jord og fruktbart land. Hvis dette er gjort, vil palmetreet være trygt og vil ha et langt liv, også å unngå fall av det samme og hindring av andre nærliggende strukturer.

Henviser til avstanden mellom palmetreet og bassenget en diameter på minst 5 meter langDet vil også avhenge av typen palmetre og hvor mye den har en tendens til å vokse. På samme måte vil det være nødvendig å teste treets diameter med tanke på de 5 meter som er foreslått for en forsiktig avstand i det.

Det er nødvendig ta kontakt med ulike aspekter for å finne ut hvilken som er den mest relevante avstanden mellom et svømmebasseng og et palme, noe som indikerer at vi kunne utføre flere analyser før vi utførte et prosjekt av denne størrelsen. De bør også vurderes aspekter som værtypen som forekommer ofte i det området, så vel som i jordforhold som vil opprettholde palmetreet i visse årstider gjennom året.

Men kort sagt, mange aspekter kan vurderes i fremtidig design av et sted i denne situasjonen. Ideen om å bryte toleransemarginen mellom avstanden som må eksistere mellom bassenget og palmetreet som sådan kan til og med vurderes, noe som kan innebære en uventet endring i strukturen på stedet, som ikke nødvendigvis trenger å være skadelig for området, men heller kan tilby en tilfeldig modell av et turist- eller oppholdsrom, avhengig av bruken som er bestemt for å bli gitt til nevnte område.

Endelig handler det da om vurdere aspekter som type palme, rotlengde, stamme størrelse, høyde gjennomsnittet av den typen palmetre, så vel som jordtypen som dette treet skal plantes i, og til slutt må det tas stor hensyn typen vær til hvilket nevnte scenario foreslått av designeren eller eieren av huset vil bli tilpasset. Dermed er det en måte å dekorere hjemmet med visse bekymringer eller risikoer som kan gi en uventet, men ikke nødvendigvis ubehagelig dekorasjon for presentasjonen av selve hjemmet.