Skip to content

Slaget om uteplassene

14 de februar de 2021

Steve Hayward fra Sandy, Utah er et bevis på at dine kjære bare kan holde ut fra å elske hagearbeid så lenge, og hans kone Cindys idé om en «kamp om uteplassene» var strålende!

«Jeg har vært interessert i hagearbeid siden jeg bygde dette hjemmet for over 40 år siden. Som nybegynner prøvde jeg å plante ringblomster i skyggen da jeg følte at det var nødvendig med farge for å» gjøre rommet lysere. «Jeg lærte raskt og har lært og utviklet meg hver Jeg antar at jeg har gjort det bra – i 2013 mottok jeg hovedprisen for landskapsarbeid i Sandy, Utah-samfunnet. Bildene som jeg sendte inn, oppsto da furutreet på nordsiden av huset ble så stort at gresset ville ikke lenger vokse godt, så jeg bestemte meg for å konvertere til for det meste skyggeplanter (dvs. hostas, utålmodighet osv.). Jeg hadde store steinstykker installert for en uteplass, og jeg lagde en liten øy for en fontene, blonder lønn, keramikk potter og forskjellige planter vist på et av bildene. Hagelysene gjør det til et veldig hyggelig sted å være på kveldene. Det var en utfordring å hage under et grantre, og det er grunnen til pottene. Granens materøtter kan ikke invadere dem.

Min kone viste derimot en aktiv interesse for hagearbeid for bare to år siden. Hun bestemte seg for å «holde krav» på terrassen på nordsiden av huset hvor vi har en sementterrasse og 10 til 14 fot pergola. Det har vært interessant å se henne vokse fra å like hagen vår til å aktivt gjøre hagearbeid. Hun, så vel som jeg, har våre suksesser og skuffelser. Hun tar det vanskeligere enn meg når en plante dør, men likevel lærer hun og gjør en god jobb.

Beklager hvis jeg vandrer, men … Så Cindy (min søte kone) bestemte seg for å være vertskap for et lite middagsselskap med temaet «Slaget om uteplassene.» Folk kom, satt, spiste og drakk på begge uteplassene våre og måtte deretter stemme på den beste. Våre venner er så diplomatiske! Jeg kunne ikke tro at det var uavgjort, men så går livet. «

Fortsett å sende inn bilder, alle sammen! Enten du aldri har delt før eller har blitt omtalt flere ganger, vil vi se hagen din! Send noen få bilder og historien bak hagen din via e-post til [email protected].

Mottar du GPOD på e-post enda? Meld deg på her!