Skip to content

Studer hagearbeid og landskapsarbeid i Spania

21 de juni de 2021

I mange deler av verden har hagearbeid sluttet å være en hobby for husmødre for å bli et yrke. Mens det fremdeles er mange amatørgartnere som lærer sin kunnskap gjennom prøving og feiling, er det også prestisjetunge institusjoner som øker innmeldingen år etter år på grunn av økende etterspørsel.

Hvis det ene eller det andre alternativet er bedre? Jeg tror at det ikke er noe eneste svar fordi det avhenger litt av de endelige objektive og personlige interessene, måten vi vil jobbe med planter på, og om vi vil gjøre dem til en livsstil, eller det handler om å nyte skjønnheten uten høyere krav.

Men siden det aldri gjør vondt å studere for å lære mer om deres behov, er det at jeg i dag er dedikert til å tilby informasjon til de som ønsker det studere hagearbeid og landskapsarbeid.

Alternativene

Det første er å vite at før du starter en teknisk grad eller en lavere grad det er mulig å utføre hundrevis av hagearbeidskurs undervist av mange institusjoner dedikert til aktiviteten, fra hageskoler som er avhengige av botaniske hager til institutter eller klasser undervist av spesialister i feltet. Hvis ideen er det lære om planter For å nyte hagearbeid, tror jeg dette kan være et veldig levedyktig alternativ siden kursene tilbyr en mangesidig tilnærming, og slik kan du starte med noen grunnleggende hagearbeidskurs og fortsett deretter med hagen, sukkulenter, skadedyr og andre. Hvert kurs fungerer uavhengig, selv om du trenger grunnleggende kunnskap for å kunne dra nytte av det enkelte kurs tilbyr. Disse kursene er vanligvis organisert på nybegynner-, mellom- og avansert nivå.

Planter

Angående hagearbeid, det er en rekke alternativer. En veldig komplett er den du mottar deg selv fra Hage- og blomsterhandlertekniker, a mellomtittel som vil tillate deg å forsvare deg selv og utvikle yrket uten problemer, siden grunnleggende emner er adressert for å forstå plantens natur. Blant fagene er prinsippene for plantehelse, agronomiske grunnleggende forhold, fytosanitær kontroll, landbruksanlegg, planter i barnehage eller implantasjon, vedlikehold og forbedring av hager.

Endelig er det Master i hagearbeid som er diktert i forskjellige universiteter, som f.eks Polytechnic of Valencia, University of Granada og Polytechnic of Catalonia.

Landskapsarbeid

Når i tillegg til å vite om planter, er målet lære å designe, det beste alternativet er hagemester tittel. I Spania er det to alternativer tilgjengelig, den første er Grad i landskapsarbeid og landlige områder, en fortsettelse av tittelen på Hage- og blomsterhandlertekniker og hvor et komplett panorama av utformingen av hager og bevaring av det, tilbys forvaltning av avlingene og den agrariske topografien. Imidlertid, for å få en mer omfattende og omfattende utdannelse, har Bachelorgrad i landskapsarkitektur Det tilbyr også informasjon om kunst og kulturhistorie, botanikk, miljømessig bærekraft, offentlig politikk og informasjonsteknologi, blant andre.

Dette løpet er kun diktert i Camilo José Cela universitet i Madrid.

Planter