Skip to content

Terrarier, Tillandsias og mer i Wisconsin

27 de februar de 2021

Nærbilde av terrarium med forskjellige tillandsias, phalaenopsis orkideer, cryptanthus, staghornbregne og babyelefantør.

Chris og Pam Neumann har funnet den beste måten å gjøre det gjennom en Wisconsin-vinter, som Chris forklarer:

Dette er hvordan Pam og jeg holder oss sunne om vinteren i Wisconsin. Spisestuen har syd- og østvendte vinduer, så det er det offisielle planterommet. Mange av disse plantene går utenfor om sommeren. De heldige får komme tilbake. Vi la til terrariet for tre år siden. Det hjelper med å holde luftfuktigheten oppe for luftplantene osv. Jeg tåker den hver morgen. Med alt det grønne og orkideene, tillandsiasene, julekaktusene og andre blomstrende planter, tror jeg vi klarer det til våren kommer igjen.

Har du en hage du vil dele? Send 5-10 bilder og en kort historie om hagen din til [email protected]. Ta med hvor du befinner deg!

Har du en mobiltelefon? Merk bildene dine på Instagram eller Twitter med #FineGardening!

Du trenger ikke å være profesjonell hagefotograf – sjekk ut tipsene våre om hagefotografering!

Mottar du GPOD på e-post enda? Meld deg på her.

Følg oss: @finegardening på Twitter | FineGardeningMagazine på Facebook | @finegardening på Instagram

Terrarium på østveggen. Hibiskus til venstre, aloe (ikke vera) til høyre.Sydvinduene med sine to bokhyller og bakerstativ for planter.Toppen av bakerstativet: Aloe vera, jadeplante, Tillandsia geografica, hoya.En av julekaktusene våre som blomstrer.Sukkulenter på bunnhyllen på bakerestativet under kunstige lys.Blomstrende Tillandsia sp. Den ble ikke merket da jeg kjøpte den, og har ikke identifisert den ennå.

Blomstrende T. ioananthes. På det første terrariumbildet henger det til høyre. Der er det stort sett grønt; tuppen av bladene viser litt oransje. Når det blir klart til å blomstre, blir bladene knallrøde.Kunst som etterligner livet som etterligner kunst. Eller vice versa.Mr. Turtle ser fra akvariet i nærheten. På 4 inches lang er han full voksen. Han er 35 år gammel; Jeg har hatt ham siden han var en klekking.

138138