Skip to content

Tips for utforming av en landlig hage

18 de juni de 2021

Hvis du er heldig nok til å bo på landsbygda, og du har et stykke land for å skape ditt eget grønne paradis, men du ikke vet hvor du skal begynne, har du flaks. I denne artikkelen skal vi gi deg tips slik at du har en landlig hage ikke pen, men spektakulær.

Så ta en penn og et papir og ta notater slik at du kan vise frem terrenget ditt.

Velg å inkludere innfødte planter

Inngang til hagen

Med landlige hager er målet å unngå å ha planter som ikke stemmer overens, så det anbefales på det sterkeste plante planter som vokser naturlig i området der du bor. De er veldig rustikke og veldig enkle å ta vare på, så mye at du bare trenger å ta vare på dem litt i løpet av det første året.

Et annet alternativ, når du ikke liker det veldig mye, er skaffe deg de som lever under lignende klimatiske forhold, går til barnehagene du har nærmere hjemmet og kjøper de som blir dyrket i utlandet.

Lag din egen hage

Grønnsakshage

Hvis du er lei av å måtte kjøpe frukt og grønnsaker på supermarkedet, lage din egen hage. Dyrk din egen mat, og du kan smake den autentiske smaken. Og hvis du tar vare på såing av frøene og vedlikehold av plantene, er det du som bestemmer hvilke produkter du skal bruke for å ta vare på dem, slik at du kan velge insektmidler og naturlig gjødsel, og få grønnsaker til å vokse uten problemer. I denne artikkelen har du mer informasjon om den organiske hagen.

Kan du sette møbler? Sikker!

Hagemøbler

Selv om det er en landlig hage, kan møbler ikke mangle. De er veldig nødvendige, spesielt hvis det er en stor hage, siden hele familien kan glede seg over det. Det er selvfølgelig tilrådelig å få dem til å se bra ut bruk tremøbler eller rustikke møbler, siden det er de som vil kunne skape en koselig og varm atmosfære.

Vurder å ha et lite hus

Stå

Hvis landet er stort og du har barn, Hvorfor ikke bygge et lite hus? I den kan du ha hageverktøy, eller du kan gjøre den om til en liten hytte for barna dine å ha det koselig.

Gi Wildflowers en sjanse

ville blomster

Villblomster er ofte ikke så glad i; Men når du vil ha en landlig hage, er de veldig interessante dekorative elementer. Med dette i bakhodet er det tilrådelig at la dem et hjørne der de kan vokse fritt, siden de vil gi farge, glede og for øvrig tiltrekke pollinerende insekter som vil være nyttige i hagen.

Dermed vil du ha en vakker landlig hage 🙂.