Skip to content

Trær for små hager I

25 de juni de 2021

I hagene til husene skal det alltid være et slags tre. Hvis hagen er liten, så er tre Det må være i samsvar med rommet der det skal utvikles. For små hager kan vi bruke klatretrær som Pasionaria. Denne busken kan plasseres i endene av hagen slik at den sprer seg over veggene eller gjerdene som dekker hagen. Vi kan også bruke den til å vikle den inn i en slags lysthus som vi har.

Ved siden av Pasjonsblomst Den har veldig vakre blomster, med en blå farge. Nesten alle lidenskapsplanter produserer oransje fargede frukter. De fra Pasionaria Edulis kan til og med spises, fra denne frukten får du den forfriskende drikken pasjonsfrukt.

Et annet ideelt tre for en liten hage er Hibiskus. Denne busken kan nå en høyde på ikke mer enn 5 meter, men grenene kan alltid trimmes slik at den når ønsket høyde. Denne busken har lyse takkede blader, som avhengig av typen Hibiscus kan være større (Hibuscus rosa-sinensis) eller mindre (Hibiscus Syriacus).

De hibiskusblomster De er veldig slående, de kan være i alle farger, de vanligste er lilla og rosa. Som med bladene, vil blomstene også være større eller mindre avhengig av sorten.

Treet som jeg liker aller best er Camellia. Jeg synes blomstene er veldig pene og de skinner hvor som helst. De kan ha forskjellige farger, men det mest imponerende er det enorme antallet av dem som finnes i et enkelt tre. De er også blomster som varer lenge, og at når de blomstrer i vintersesongen, gjør de oss lykkelige i de kalde øyeblikkene.

Disse tre trærne produserer mange blomster, og er ideelle for hager. Det er sant at både for store og små hager, men for små hager mer, siden de er trær som okkupere liten plass, de er lave, og også stilkene deres er ikke veldig rike.

Mer informasjon – Hvordan velge det perfekte vintreet? II

Kilde – MorgueFile Gratis