Skip to content

Verdt å merke seg

13 de april de 2021

Gratulerer til Vikki Barnette for å lage en så bemerkelsesverdig hage.

«Som en ivrig fan av fin hagearbeid, vil jeg dele med mine andre fine hagearbeidervenner det nylige utvalget av hagen min som den mest bemerkelsesverdige for min del av byen Chesapeake, VA. Nedenfor er et sitat fra Facebook-siden til Chesapeake Environmental Improvement Council samt fotografier tatt av hagen min 9. juli 2016 da jeg ble overrakt prisen:

«Bli med og gratulerer vinnerne av årets Chesapeake Notable Yards Contest. Hver dag denne uken, fra mandag, vil vi kunngjøre den mest bemerkelsesverdige hagen i hver av byens syv videregående distrikter. Disse vinnerne, først utnevnt av naboene, ble valgt på grunnlag av flere faktorer, inkludert appell og utseende, forvaltning av naturressurser og utnyttelse av miljøvennlige fremgangsmåter for å gjøre samfunnene våre både til et vakkert og sunt sted å bo.

«Vår første bemerkelsesverdige Yard-vinner er fra Hickory-distriktet. Gårdsplassen er godt plantet og passer til nabolaget, og siden dette hjørneområdet har flere visninger fra den offentlige forkjørsretten, og alle utsiktene var flotte. Vakre blandede flerårige blomsterbed med busker, trær, fire årstider med farger og interesse, halmbalthage, kompost, strukturer for mennesker, lite vannbruk, organisk gjødsel, fuglefôringsområder, riktig beskjæring, grønnsakshager og god bruk av sengeplasser for å bryte opp torvet osv. Utsikten over hagen gjør at du vil besøke huseierne og rusle gjennom hagene deres, eller bare kikke inn for å se hva som blomstrer denne tiden av året! «

Har du en hage du vil dele? Send 5-10 bilder og en kort historie om hagen din til [email protected]. Ta med hvor du befinner deg!

Har du en mobiltelefon? Merk bildene dine på Instagram eller Twitter med #FineGardening!

Du trenger ikke å være profesjonell hagefotograf – sjekk ut tipsene våre om hagefotografering!

Mottar du GPOD på e-post enda? Meld deg på her.138138