Skip to content

Vinter og vår blander seg i Kathies hage i Virginia

6 de mars de 2021

Krokuser og påskeliljer ved foten av en falsk kristtorn. Foto / illustrasjon: med tillatelse fra Kathie CoyneGod første helårsdag, alle sammen! Dagens bilder er fra Kathie Coyne i Clifton, Virginia. (En liten hemmelighet … .Kathie var lærer på videregående skole, og senere brudepike i bryllupet mitt! Hun er en av mine eldste [not age-ha!!] og kjære venner.)

Hyasinter og påskeliljer under azaleaen. Foto / illustrasjon: med tillatelse fra Kathie CoyneKathie sier, ”Vi hadde en relativt uventet snøstorm mandag morgen (vel, i det minste var det uventet av meg), men det var en flott tid å fotografere noen av vårens ankomster. Vedlagt er før / etter pix … i dag er det vakkert og solrikt (etter). ”

Den falske kristtornen og azaleaen med krokuser, floks, hyasinter og en million Johnny-jump-ups. Ingen anelse om hvordan alle gule krokusene endte med kristtorn og alle de lilla (og 2 hvite) krokusene endte opp med den japanske Stewartia … Foto / illustrasjon: med tillatelse fra Kathie CoyneJeg elsker å se utviklingen av plantene når snøen smelter, Kathie. Alt ser bra ut! Jeg er bare misunnelig over at arum ikke er hardfør i sonen min. Noen som vokser en over sone 7 ??

Japansk Stewartia med lilla krokus. Foto / illustrasjon: med tillatelse fra Kathie CoyneRykke sammen, av, snødekte, purpur, crocuses. Foto / illustrasjon: med tillatelse fra Kathie CoyneSamme krokus (trenger mulch). Foto / illustrasjon: med tillatelse fra Kathie CoyneBakgård med snø. Foto / illustrasjon: med tillatelse fra Kathie CoyneBakgård med Brown Kitty. Foto / illustrasjon: med tillatelse fra Kathie CoyneArum italicum (USDA Hardiness Zones 7-9) er min favoritt flerårige vinter; det kommer tilbake hvert år uten å mislykkes, og er dette vakkert i bakgården under dekk på nordøstsiden av huset til vi får veldig varmt dampende vær. Dette var bildet ble tatt på den snødekte morgenen; det er like vakkert i dag. Foto / illustrasjon: med tillatelse fra Kathie CoyneVil vi ha det har Hagen din i Hageens Foto av dagen? KLIKK HER!
Vil se hvert innlegg som noensinne er publisert? KLIKK HER!
Vil søk i GPOD etter STATE? KLIKK HER!
** Sjekk ut GPOD Pinterest-side, hvor du kan bla gjennom alle innleggene i kategorier … moro! KLIKK HER!**