Skip to content

Å bygge et hjemmelaget voksebord

17 de juni de 2021

Naturen har mye å tilby oss, og det er at de er det utallige fordeler som det gir oss når vi går inn i det. Fra medisiner, ressurser, klær, mat … er naturen kilden hovedkilden til mineraler for menneskeliv fra begynnelsen av menneskets liv på jorden og uten det, ville ikke livet være det vi kjenner i dag.

I dag er det millioner av kampanjer som tar sikte på fremme bevissthet om full stell av naturen som en daglig praksis, begrunnet med viktigheten som naturen spiller i rollen som fylde i menneskelivet. Til dette kan vi legge til de livsstilene som vi i dag kan pynte med tilbehør som naturen tilbyr oss. På denne måten er det for eksempel mulig å møte helseproblemer med noen planter som finnes i visse miljøer; samt bruke noen planter for å helbrede sår.

Hvordan lage et helt hjemmelaget og billig dyrkebord

bygge et helt hjemmelaget voksebord

Basert på ovenstående er det veldig enkelt å merke seg at menneskeliv og til tross for avhengighet av naturen har satt ut av naturen, gitt at til tross for den store mengden bidrag den har gitt til menneskeheten, er naturen et vilt miljø, som innebærer en fare for menneskers velvære.

Dette har imidlertid ikke vært begrensende for mennesket som søker det balanse mellom naturen og dens globaliserte liv. Det er da en attributt, en dyd som igjen innebærer visse uhell når det gjelder sameksistens.

Til tross for denne situasjonen er det mange forsøk på å bringe naturen til hjemmets komfort. En del av disse metodene vil være gjenstand for denne artikkelen:

Dyrkingstabellene

Et rom som ligger hjemme i hjemmet, som er betinget av å så og høste planter.

Dyrkingstabellene brukes til å kunne høste planter i umulige rom Dette er grunnen til at bordene er laget med det formål å kunne så planter som på en eller annen måte er nødvendige for brukeren.

Planter kan være plantet av medisinske grunner, av forbruk av noe spesifikk frukt eller for den enkle hensikten å mate stedene på en mer landlig måte.

Å lage et vekstbord trenger ikke være en vanskelig oppgave for alle som trenger en. Her er trinnene for å lage en:

Det første ville være å lage en liste over materialer som er nødvendige for å bygge dyrkingsbordet, som vi har:

Treplanker

teip

Skruer

Sand eller kompost.

nødvendig pleie hvis vi planter hjemme

Det første trinnet ville være å lage en treramme, som vil representere lengden på vekstbordet, og for rammen vil vi bruke brett minst en halv meter lang.

Med noen skruer vil vi jevne ut halvmeterbrettene til trerammen, på en slik måte at de fungerer som støtte for rammen. Etterfulgt av dette vil vi utvikle en trebilde som passer perfekt inn i trerammen.

Ideen med denne boksen vil være å tjene som en base for vekstbordet.

Med et maske vil vi dekke innsiden av rammen, inkludert vegger og gulv på hele rammen. Det er tilrådelig juster nettet til rammen og dette kan gjøres med kroker eller tape.

Når ovenstående er gjort, vil vi kunne fylle ut dyrkingsrom med såjord eller kompost, på en slik måte at vi kondisjonerer rom for såing i dyrkingsbordet vårt.

Dyrkingstabellene kan være veldig nyttig, spesielt for de som elsker å være nær naturen eller også de som av helsemessige årsaker krever konstant forbruk av noen type planter.

Kultivasjonsmassene gjør det mulig å dekorere hjemmet på den mest kompakte måten i hjemmene.