Skip to content

Å si farvel til Cynthias hage i Rwanda, dag 2

22 de februar de 2021

Utsikten fra sentrum av terrassen sent på ettermiddagen. (Juni)

Velkommen til dag 2 i Cynthia Goodsons hage i Rwanda! Hvis du savnet det, sa hun i går, «Vi flyttet til dette huset i Kigali, Rwanda, i 2011. Det er en diplomatisk bolig, så vi bruker terrassen og hagen til mottakelser og andre store arrangementer ganske ofte. I løpet av de siste nesten tre årene har vi gjort en rekke endringer. til hagen, men det største var å åpne området foran terrassen med gress og utvide plantesengene langs den større plenen nedenfor. Hvis du vil vite mer om hagen, som vi faktisk forlater ganske snart, vær så snill ta en titt på bloggen min, innhegning, og klikk på «Vår hage» under «Kategorier» i høyre sidefelt (eller bare klikk HER). Disse bildene er tatt mellom april og november 2014. » Mer info i bildeteksten og flere bilder i morgen.

Jeg vet at dere alle fester som rockestjerner i kveld til nyttårsaften, men mens dere er i gang, gjør det til nyttårsforsett å sende meg bilder av hagen din! [email protected] Takk!!

Kom og møt opp på Northwest Flower and Garden Show i år!

Jeg er planlagt å holde en ny GPOD-tale (Noen få av dere vil motta e-post i løpet av de neste to ukene når jeg setter sammen lysbildeserien …), og en rekke personer har sendt e-post for å si at de vil være på showet og at de gjerne vil møte en haug med andre GPODere!

RSVPene så langt:

Glenda Curdy (Nurserynotnordstrom)
May Kald (GrannyMay) – foreløpig
Catherine Campbell (CrannyCC) – foreløpig
Tia Scarce
Jeanne Cronce (Greengenes)
Sheila Schultz
Nora
Shirley Graves
Chris Niblack (ChrisSeattle)

Så … hvem andre kommer til å være der ?? Gi oss alle beskjed i kommentarene, så kan vi begynne å planlegge en tur! Kanskje drikke etter middagen en natt i baren på Sheraton? Jeg skal gjenta denne kunngjøringen i det minste for neste uke eller så, og holde en løpende liste over hvem som kommer … ekte for enda flere mennesker som kommer. Åh, og når du kommenterer for å si at du vil være der, gi oss ditt virkelige navn slik at jeg kan planlegge navnekoder som inkluderer både det og skjermnavnet …

<- <- <- <- <- <- <- <- <- <- <- <- <- <- <-

______________________________________________
Vil du få GPOD levert til innboksen din hver morgen? KLIKK HER!
Vil vi ha det har Hagen din, eller en hage du nylig har besøkt, i Hageens Foto av dagen? KLIKK HER!
Vil se hvert innlegg som noensinne er publisert? KLIKK HER!
Vil søk i GPOD etter STATE? KLIKK HER!
Og sist men ikke minst, sjekk ut GPOD Pinterest-side, hvor du kan bla gjennom alle innleggene i kategorier … moro! KLIKK HER!

Synkende midt trinn og ser til høyre: ved siden av rekkverket er lilla-blå blomstrende Stachytarpheta. Utover dem er blå Eranthemum nervosum busker og oransje lantana til venstre. (Juni)
Detalj av samme område: nederst til høyre er blå Evolvulus med Stachytarpheta til venstre. (Juni)
Koboltblå Eranthemum nervosum busk. (April)
Nederst på trappetrinnet, ser til høyre: de gule blomstene er doble Rudbeckia laciniata eller dobbelbladede solsikkeblomster, og de røde blomstene i midten – som faller ned fra plantesengen øverst på støttemuren – er røde og kremfarge Russelia equisetiformis. Hvis du så på innlegget fra 2012, må du merke at jeg hadde lyktestolpene malt mørkebrunt – en enorm forbedring. (August)

Nærbilde av Rudbeckia laciniata. (August)
Røde Epidendrum ibaguense orkideer til venstre. (April)
Nærbilder av Russelia equisetiformis og Stachytarpheta. (August)
Ser tilbake mot midt trinnene: en stor kale plante nederst til venstre. (Juni)

Ser nedover den nedre plenen fra nordenden. (August)
Ser nedover den nedre plenen fra nord. Vi satte to store leirgryter blant de høye furuene i den andre enden. (August)
På forrige bilde, til venstre, er det mørkeblått Salvia guartanitica eller svart og blå salvie og en ferskenblomstrende abutilon. (August)
. . . og til høyre lilla solsikker, som jeg vokste fra frø. (August).