Skip to content

Agurker

18 de juni de 2021

I naturen er det mange matvarer som vi fremdeles ikke kjenner, eller som vi kjenner, men som har så omfattende familier at vi ikke vet at noen kan ha forhold til andre. Frukt, grønnsaker og belgfrukter De tilhører en familie, alltid gruppert annerledes, men fortsatt like næringsrike.

Møt Cucurbits

Sannsynligvis er årsaken til at ikke mange mennesker er klar over disse familiene, at navnene er veldig komplekse, familiene er mange og det er ikke informasjon mange er interessert i. Det er imidlertid alltid viktig å vite noen matfamilier, siden det er mye lettere å identifisere egenskapene og identifisere dem mye raskere.

Som vi sa, antall familier i naturen er enormt, men det er en gruppe som definitivt vil overraske deg, siden du sannsynligvis ikke forestilte deg at disse var relatert på noen måte. Hva har cantaloupe, vannmelon, squash, courgette og agurk til felles? At de alle tilhører cucurbit-familien.

Sånn er det! Så rart som det høres ut, disse er de mest populære matvarene til cucurbit-familien. Agurker er en familie av klatreplanter som er preget av å være veldig enkle å dyrke. Vil du vite mer? Les videre og lær litt mer om agurker!

Egenskaper ved agurker

All maten til denne familien har individuelle egenskaper, men som vi nevnte tidligere, er det generelle egenskaper som gjør at disse matvarene betraktes som en del av agurk familie og disse er:

  • De er enkle å dyrke
  • De har mer enn 700 arter
  • De tar mye plass
  • Generelt blir de sådd i såbed, men land kan også brukes
  • De har hann- og hunnblomster
  • De blir befruktet av insekter
  • Blomstene er hjerteformede

Bruk av agurker

De agurker de er ideelle for kommersiell bruk, siden de fleste av disse fruktene brukes til å selge. Det er der hvor denne typen frukt fremhever den virkelige bruken av agurker. Vi skal vise mulig bruk av hver av de mest kommersialiserte fruktene av denne familien.

Agurk

agurk og agurkbitaceae

Agurken det er en utmerket frukt, med hundrevis av næringsstoffer, mineraler, antioksidanter og vitaminer. I tillegg er agurk en frukt som kjennetegnes ved at personen får nok næringsstoffer, og eliminerer frie radikaler fra kroppen.

Agurk er veldig forfriskende og sunn, så det er veldig vanlig hos mennesker som trener livsstil. Det er også ideelt for det estetiske området, siden mange lager forskjellige agurkprodukter, for eksempel masker eller til og med skiver, for å bruke det på forskjellige områder av kroppen og gi følelsen av friskhet og ungdom.

Gresskar og courgette

gresskar og cucurbitaceae

Disse to grønnsakene selges mye på grunn av sin høye næringsverdi. Innen gastronomi er gresskar og courgette veldig populære og lar folk bli fullastet med nok næringsstoffer for å opprettholde god helse.

Gresskar og courgette de er ekstremt deilige og de er to ingredienser som brukes i bakverk og gourmetmat. Så vi anbefaler deg å se etter forskjellige oppskrifter der du bruker disse to ingrediensene for å få mest mulig ut av dem.

Vannmelon

vannmelon og cucurbitaceae

Vannmelon det er en søt frukt som er preget av sitt høye vanninnhold. Det er en av de mest populære fruktene i verden på grunn av sin deilige smak, størrelse og vanninnhold. Mens vannmelon brukes til forskjellige områder, men spesielt til gastronomi.

Saft, desserter eller rett og slett å spise det alene gjør at kroppen til personen nærer seg og holder seg hydrert, i tillegg til det er en utmerket kilde til naturlig sukker. Vannmelon har utrolig næringsverdi, så du bør prøve å inkludere den i ditt daglige kosthold.

Melon

melon og cucurbitaceae

Melon er en deilig frukt, som har høy næringsverdi. Det brukes hovedsakelig i gastronomi, for å lage juice, desserter, og til og med mange inkluderer det i salt mat. Melon det er en veldig veldig søt frukt og inneholder en høy vannindeks.