Skip to content

Anisfrø Biscotti

23 de mars de 2021
  • Foto / Illustrasjon: Boyd Hagen
  • Rør biscotti-røren jevnt på stekeplaten i rette stokker ved hjelp av en konditorpose med en vanlig 3/4-in. åpning.Foto/Illustrasjon: Boyd Hagen
  • Med en skarp takkekniv, skjær skiver på den diagonale, 1/2-in. tykk. Foto / illustrasjon: Boyd Hagen

Ingredienser:

Litt usaltet smør til pannen
3 ekstra store egg
2 ss. pluss 1/2 ts. (ca. 1/2 oz.) tørkede anisfrø
2 ts. søt Marsala, sherry eller Madeira
3/4 kopp sukker
Klype salt
1 1/2 kopp mel
1/4 kopp maisstivelse
1/2 ts. bakepulver

Lager omtrent 6 dusin

Legg et tungt bakeplate med vokspapir og smør det lett. Varm opp ovnen til 350 ° F. Dekk eggene i skallene med varmt vann for å varme dem mens du tilbereder de resterende ingrediensene.

Med en mørtel og en pistol eller baksiden av en skje i en bolle, knus halvparten av anisfrøene til et pulver, og la resten ligge i biter.

Kjør varmt vann i mikserskålen til bollen er varm. Tørk den tørr, og kombiner deretter egg, anis, Marsala, sukker og salt. Bruk vispefestet hvis du har en, eller pisker, for å slå på lav hastighet til eggene er skummende, og øk deretter hastigheten gradvis til høy. Pisk til blandingen er lett og veldig tykk, 6 til 7 min.

Sikt mel, maisstivelse og bakepulver sammen på vokspapir.

Når eggene er klare, sikt inn de tørre ingrediensene i 3 deler, og brett dem inn med en gummispatel etter hvert tilsetning, helt til de er blandet. Røren blir tykk, men myk. Legg røren i en konditorpose (eller en pose brettet fra bakepapir) med en vanlig 3/4-in. åpning. Rør jevnt på bakeplaten i rette stokker 1-1 / 2 tommer brede – 3 strimler på ca. 12 tommer lange skal gjøre det. Ta om nødvendig en bordkniv og glatt kantene og toppene.

Stek stripene midt i ovnen til de er gyldne, ca 20 min. La ovnen stå. Skyv papiret på telleren, trekk papiret av stokkene, og vri stokkene nederst på siden for å avkjøles. På ca 10 min., Med en skarp takkekniv, kutt skiver på diagonalen, 1⁄2-in. tykk. Legg de avskårne sidene ned på bakeplaten (uten papir nødvendig) og stek til de er lett ristet, 10 til 15 min. Avkjøl grundig på pannen, og oppbevar den i en lufttett form.

Oppskrift av Sylvia Thompson
Desember 1997
fra nummer 12