Skip to content

Azalea for skyggeanlegg

17 de juni de 2021

Generelt vet vi det planter trenger flere stell og næringsstoffer. Innenfor disse bekymringene har solstråler vært en del av de tiltakene som er nødvendige for effektiv utvikling av planter.

Dette fungerer i stor grad, men det er det planter som ikke trenger av denne typen omsorg. De kalles Azalea til de hageplantene som ikke trenger sollys for sin effektive utvikling.

Hvilken type plante er Azalea?

forskjellige typer azaleaer

På samme måte vokser disse plantene mer effektivt i skyggen.

Azaleene de er løvrike busker på ca 1m. Blomstene har en tendens til å dukke opp om sommeren og våren, med flere farger, som rød, rosa og hvit. Deres bladene er av den eviggrønne typen, i tillegg til at de også kan presenteres på en enkelt eller dobbel måte.

Denne artikkelen vil presentere noen interessante fakta om dette anlegget vanligvis brukt til hagen, nettopp de stedene som domineres av skyggen. Aspekter som din grunnleggende definisjon, en del av din omsorg og noen betraktninger om dyrking.

Azalea er hageplanter, som har en tendens til å trives i rikelig miljø med mye skygge.

Disse buskene kan tjene som tilbehør til de områdene der skyggen ikke lar plantene utvikle seg. Fargen på blomstene dine vil avgjøre betydningen som de blir gitt bort, for eksempel, fargen rød kan bety hevn, mens den grønne fargen kan antyde en løgn, en implisitt intensjon … etc.

For alle disse er betydningen av blomstene ikke relevant, fordi blomstene i alle fall viser seg å være en av de mest attraktive faktorene til denne planten.

Azalea bryr seg

Pleie av denne planten er vanligvis ikke veldig kompleks, derfor kan vi tenke på:

En av de viktigste hensynene til din omsorg er luftfuktighet og det er at jorda deres må holdes så fuktig som mulig, på en slik måte at den kan utvikle seg effektivt. Likeledes bør det tas i betraktning at Planten eller blomsten til Azalea skal ikke vannes. Vannet må tilføres gjennom plantens vannet jord.

I løpet av sommeren, hyppigheten av vanning av planten bør økes, gitt at vann på dette stadiet er viktig for denne plantens overlevelse.

En veldig passende metode for hydrering av planten er å plassere en tallerken med vann som en base for potten til denne planten, som bør endres tre ganger om dagen, og samtidig må det tas i betraktning at planten fortjener hvileperioder for vannforbruk, det må derfor tas i betraktning at overflødig hydrering kan være skadelig for stabiliteten til dette anlegget.

pleie av azaleaplanter

unngå områder med høy temperaturDerfor må vi velge steder med fuktighet der planten får kunstig belysning, på en slik måte at den ikke risikerer å tørke ut.

For vanning av planten anbefales det mer bruk regnvann i stedet for vann fra røret, som gir planten bedre næringsstoffer, bortsett fra at den må gjødsles minst hver 15. dag, jordkompost.

Azalea er veldig spesielt takket være det voksende i skyggen. Imidlertid er det flere klasser av planter som, som Azalea, foretrekker miljøer uten solstråler, på en slik måte at azalea bare er en del av katalogen over hjemmeplanter.

På samme måte kan Azaleaene lage kombinasjoner seg imellom, og det er det hvis brukeren klarer å parre seg forskjellige blomsterfarger på denne planten, vil du være i stand til å sette pris på en unik og ikke-repeterbar modell i hagen din, på en slik måte at tilbehørsrullen potensielt kan øke.

Azaleas trenger, til tross for at de ikke trenger sollys, konstant pleie.