Skip to content

Beskjæring av pepper i frukthagen eller hagen

16 de juni de 2021

Når vi tar vare på hageplanter, fortjener hver enkelt spesifikk pleie, og når vi snakker om beskjæring, er det ikke bare plantene som tas i betraktning. trær eller små busker, grønnsaker og grønnsaker krever også dette, så i denne artikkelen vil vi snakke om hvordan du beskjærer paprika i hagen.

Når du beskjærer plantene, i dette tilfellet paprika, vi kan få det til å vokse sunnere og at frukten den gir oss er stor og med bedre smak, og som også oppnår bedre kvalitet, siden ved å la den vokse av seg selv uten pleie, oppnås generelt noe små frukter med en noe magert smak.

tips for beskjæring av paprika

Tatt i betraktning at disse plantene også trenger spesiell pleie, kan vi følge disse tipsene.

Kontroller grenvekst og det er at når paprika begynner å vokse, er det viktig at planten har 2 til 3, siden dette genererer en forbedring av kvaliteten og produksjonen av fruktmengden, siden de mottar alle nødvendige næringsstoffer som deretter vil bli absorbert av fruktene som planten vil gi oss og som senere vil bli dyrket.

Avgjørelsen er opp til personen på tidspunktet for utførelsen av denne oppgaven, forlater to grener øker kvaliteten og 3 mengden paprika som planten genererer.

Bør være fjern små skudd som vokser rundt stammen hovedgren, hvilken som helst gren som har en dårlig formasjon eller en uregelmessig vekst og bladene av den samme som er nær bakken.

Når du velger grenene som skal være de viktigste av vårt anlegg, må den første delingen av den samme etter hovedstammen tas i betraktning, og det er at alle grener og blader som vises under dette, må kuttes.

Beskjær frukt og blader som har en lys farge eller en eller annen sykdom Og det er at når bladene blir gule, er syke eller blir angrepet av noen pest, må de elimineres, dette vil gjøre planten og fruktene sunnere. Du må være oppmerksom på utseendet til noen av disse elementene, jo tidligere de blir eliminert, desto sunnere blir planten.

Når vi snakker om fruktene, anbefales det at de som er født under delingen av grenene som tidligere var valgt, ble kuttet, siden med dette en god produksjon av paprika.

Hvis planten har gjengroing, grener og blader skal kuttes litt for å redusere størrelsen, og oppnå at flere blomster produseres ved å øke mengden paprika som planten kan produsere og modenhetstiden frukten kan ta reduseres betydelig.

beskjær for bedre kvalitet på paprikaene

Hvis du vil oppnå en mer overskudd fra pepperdyrking, kan du se etter en ny produksjon av frukt av planten, selvfølgelig og ta i betraktning at dette ikke vil ha samme kvalitet eller kvantitet som den forrige produksjonen.

Du kan bestemme mellom så paprika fra bunnen av eller du kan velge dette alternativet. Så hvis dette alternativet er valgt, er det første du må gjøre å finne plasseringen til fødselen til de sekundære grenene, det vil si en andre divisjon bortsett fra den vi allerede hadde valgt, som vil bli eliminert og etterlater bare et par knopper. for hver gren. Ved å gjøre dette flere blomster vil bli generert og vi vil ha vår andre avling av paprika.

Det er viktig å holde pepperplantene våre med riktig belysning, gi nok kompost Det kan oppnås med organisk materiale (frukt- og grønnsaksavfall) og kontrollere utseendet til skadedyr slik at de blir sunne og hjelper til med produksjonen av frukten.

Nå som vi vet hvor viktig det er å beskjære paprika i hagen, gjenstår det bare å bli oppmuntret og så.