Skip to content

Betsys hage i New York

30 de mars de 2021

Foto / illustrasjon: Alle bilder med tillatelse fra Betsy KinkadeDagens bilder er fra Betsy Kinkade i staten New York. Hun sier, «Blomstene mine kjøres av møllen pelargoner, daylillies, perilla, cannas, mødre, hortensiaer, hosta osv., Men når du setter dem inn i omgivelsene til et gårdshus fra 1830 i upstate New York (Poughkeepsie, spesielt), er det aldri mindre enn magisk.

“Vi husjaktet i to år før vi fant det perfekte stedet … to dammer og en bekk, to små skogkledde områder, enger med rikelig med blomster, en gammel frukthage (hvor begge barna våre var gift), uthus (inkludert det gamle uthuset hvor vi lagrer mulch, en låve og skur og et vognehus) og vårt hjem, et vakkert gammelt gårdshus med solarium hvor blomster magisk blomstrer året rundt.

“Det er ikke formelt eller fancy. En av de gamle bygningene forverres, skogen rundt blir ikke ryddet, i dammer er det skilpadder som knipser, og mannen min og jeg gjør nesten alt arbeidet selv. Den gamle gårdens skjønnhet er definitivt rustikk, men som mange gamle steder er den en verden av glede og glede, og den unnlater aldri å gjøre oss lykkelige, uavhengig av vær og årstid. Mine begrensede hagearbeidskunnskaper vises vakkert mot det sjarmerende gamle bakteppet.

“Jeg tar mange utendørsplanter inn i solariumet om vinteren, så det er nesten alltid noe i blomst der året rundt. Mange av de samme plantene går utendørs om sommeren, enten i potter eller i bakken. Jeg elsker å «glide» planter (farens måte å beskrive å lage stiklinger på) og det meste av det jeg har er avkom fra noe vi startet for mange år siden, inkludert en ni år gammel etterkommer av en geranium fra datterens bryllup.

“Hvert år prøver jeg å kutte ned, og hvert år er det nytteløst. Stemmer ikke dette alle gartnere? Vi elsker dette gamle stedet og føler oss heldige som har funnet det for 30 år siden! ”

Jeg ELSKER at terrassen, Betsy og geraniumene dine er nydelige! Det må være så hyggelig å ha dem blomstrende innendørs om vinteren. Tusen takk for besøket i hagen din!

**** Fortell oss din hagehistorie …. Send meg en e-post med bilder og ord på [email protected] ****

Vil vi ha det har Hagen din i Hageens Foto av dagen? KLIKK HER!
Vil se hvert innlegg som noensinne er publisert? KLIKK HER!
Vil søk i GPOD etter STATE? KLIKK HER!
Sjekk ut GPOD Pinterest-side! KLIKK HER!