Skip to content

Beverly jobber hardt i Connecticut-hagen sin!

30 de mars de 2021

Dagens bilder er fra Beverly Smith, som sier, “Jeg bor i et skogkledd område i Cos Cob, Connecticut, og har hjort overalt. Vi har ikke et hjortegjerde, så jeg har gjennom årene installert 90 varianter av planter som hjort ikke liker.

Vi bor på to dekar med fjellhylser som jeg har innlemmet i landskapsarbeidet mitt. Jeg gjør alt arbeidet selv. Jeg lærte om hagearbeid fra bestemor og mor. Jeg er litt egoistisk med hagen min og liker ikke hjelp fra andre til å installere og vedlikeholde den. Jeg anser det som lerretet mitt som jeg gjør kunstverkene mine på. Jeg designet den, installerte den over 14 år og vedlikeholdt den. Jeg installerte en uteplass og kontaktpunkter. Min mann laget benkene og gjerdene i Mondrian-stil for å omslutte ett hagerom.

Jeg er lærer, og somrene er for hagearbeid. Familien min kaller meg en obsessiv gartner. Noen mennesker spiller golf eller tennis, eller blir med på dameklubber, men jeg hagter stolt – transplanterer om våren, til og med flytter jeg store busker og små trær selv.

Noen mennesker lurer på hvorfor jeg jobber så hardt med en hage som ikke er i et nabolag og ikke er synlig for mange mennesker. Jeg rusler i hagen mange kvelder med et glass vin og beundrer hva naturen har tillatt meg å forme i min egen front 1/2 til 3/4 av en acre. Hver dag får jeg stå tilbake og beundre mitt personlige hageduk! Én damegruppe kom for en hagetur og elsket hagen min. Hageklubben deres vil invitere meg til å snakke neste forsommeren når hagen er på sitt beste.

Jeg tar hagearbeidet mitt både på alvor og med humor. Nylig da jeg jobbet i hagen, ga datteren min, Jani, meg lunsj. Jeg tok av meg hansken slik at jeg kunne holde peanøttsmør og gelésmørbrød uten å få for mye smuss på den (siste bilde.) ”

Beverly, du går i samtalen. Jeg ELSKER absolutt bildet av at du tar en pause fra hagearbeid for å spise lunsj. Bravo for å dele den. Og hagen din er nydelig også!

Sesongen avvikler, alle sammen! Kom deg ut med kameraet. Vi må se hagen din! Ja jeg sa BEHOV. Ikke ønsker. TRENGE.

Vil vi ha det har Hagen din, eller en hage du nylig har besøkt, i Hageens Foto av dagen? KLIKK HER!
Vil se hvert innlegg som noensinne er publisert? KLIKK HER!
Vil søk i GPOD etter STATE? KLIKK HER!
Og sist men ikke minst, sjekk ut GPOD Pinterest-side, hvor du kan bla gjennom alle innleggene i kategorier … moro! KLIKK HER!