Skip to content

Bli med på SF Flower & Garden Show denne våren

5 de april de 2021

Denne fontenen fikk øye på meg. Gartnere vil bare ha det gøy!
Foto / Illustrasjon: Billy GoodnickInngang til utstilling av Wendy Owen & John Lamos, 2009
Foto / Illustrasjon: Billy GoodnickMange mennesker på vei til showet, Bradford pære lyser veien.
Foto / Illustrasjon: Billy GoodnickBonsai, min første kjærlighet, var rikelig forsyning.
Foto / Illustrasjon: Billy GoodnickGrønt og rent: solfanger- og regnoppfangingssystemer ødelagt på skur.
Foto / Illustrasjon: Billy GoodnickDenne fontenen fikk øye på meg. Gartnere vil bare ha det gøy!
Foto / Illustrasjon: Billy GoodnickInngang til utstilling av Wendy Owen & John Lamos, 2009
Foto / Illustrasjon: Billy GoodnickMange mennesker på vei til showet, Bradford pære lyser veien.
Foto / Illustrasjon: Billy GoodnickBonsai, min første kjærlighet, var rikelig forsyning.
Foto / Illustrasjon: Billy GoodnickGrønt og rent: solfanger- og regnoppfangingssystemer ødelagt på skur.
Foto / Illustrasjon: Billy Goodnick

Denne fontenen fikk øye på meg. Gartnere vil bare ha det gøy!

Jeg ser SOOOO frem til San Francisco Flower & Garden Show i år (24. mars til 28. mars på San Mateo Event Center). Selv om jeg bodde i Bay Area en stund, gjorde jeg endelig mitt første besøk til showet i fjor, og gutt, var det verdt det!

Det er definitivt noe der for alle nivåer av hageinteresse, enten du leter etter inspirasjon til å gran (eller sedertre) opp sengene dine, få matproduksjonen din i høy gir – det handler om spiselige matvarer i disse dager – eller kom hjem med en bilmasse flotte gizmos, dingser og groovy nye planter.

Som designer ble jeg umiddelbart tiltrukket av demonstrasjonshagen. Det var gode ideer å plukke over, fantasifull bruk av materialer – elsket de skinnende sølvgalvaniserte avløpsrørene som ble slått på og sprutet vann inn i et hestekammer – og overalt du så, smarte kombinasjoner av planter. Mer enn noen få glansbiter jeg så, snek seg inn i mine egne design i år. Jeg fant også noen flotte produkter som nå er en del av mitt design «verktøysett».

Pinlig som det er å innrømme dette, var fjorårets SFFGS det første «ekte» hageshowet jeg har vært på i min tiår lange karriere i landskapet. Jeg var den ordspråklige gutten i en godteributikk. Bortsett fra de flotte visuelle displayene, var det hundrevis av produkt- og barnehager med eksperter i alle tenkelige aspekter av hagearbeid.

Inngang til utstilling av Wendy Owen & John Lamos, 2009

Det som er enda mer fantastisk enn utstillingene og produktene er gratis seminarer (mer enn 60 i år) med hageeksperter og forfattere som viser deg nøyaktig hvordan du kan lage flotte hager. Og boksigneringene! Noen av hagearbeidernes toppforfattere, som Debra Lee Baldwin, Nan Sterman, Maureen Gilmer og andre, vil slipe pennene.

Den mest imponerende og oppmuntrende funksjonen i fjorårets forestilling var hvordan bærekraftig (tør jeg si kul grønt?) -Design hadde blitt omfavnet av så mange av showets utstillere. Gjorde hjertet mitt bra.

Når det gjelder meg, kjører jeg opp fra Santa Barbara den første dagen i showet, onsdag, og holder meg veldig opptatt til lørdag. Jeg lover at jeg legger ut noen blogger fra showet og vil sannsynligvis være Tweeting og Facebooking (er det et ord?) Til hendene mine kramper.

Showet er absolutt hovedattraksjonen, men så lenge jeg er i dette hagerike området, tar jeg sideturer til noen av de største offentlige hagene i landet:

  • San Francisco Botanical Garden (tidligere Strybing Arboretum) ved Golden Gate Park, kvartaler der jeg pleide å bo.

  • Ruth Bancroft Garden i Walnut Creek, kjent for sin samling av sukkulenter og eksotikk.

  • Filoli i Woodside, med sin 16 hektar store engelske renessansehage som ligger i en 654 hektar stor eiendom med bølgende åser og eikeskog, holdt av mange som den vakreste hagen i landet.

Jeg har hørt fra noen få venner som skal på vei inn i vinlandet Napa og Sonoma.

SFFGS
Grønt og rent: solfanger- og regnoppfangingssystemer ødelagt på skur.

Men jeg vet at jeg vil være på utstillingen på fredag, når John Greenlee skal snakke om sin flotte nye bok, The American Meadow Garden, fotografert av den utrolig talentfulle saksiske Holt. Dette er en viktig bok som jeg håper motiverer folk over hele landet til å stille sirenesangen til den «perfekte» plenen. Tid for forandring.

Det som er så kult med årets begivenhet er at du kan dra og komme inn igjen. Kjøp en inngangsbillett til den nesten absurde prisen på $ 16 og gå inn på nytt i hele fem dager uten å måtte åpne lommeboken igjen. Det etterlater mer penger for å kjøpe planter og «leker» til hagen.

Nok for nå. Når hageshowfeber oppslukes i løpet av den neste måneden, vil jeg prøve å lokke så mange av dere som mulig til å dra nytte av denne flotte årlige begivenheten.

For mer informasjon om showet, klikk her blue thang. Du får hele scoop og noen spesialpriser på hotell.

Nå for den veldig morsomme delen! Denne videolinken til showets nettsted tar deg gjennom tolv dager med aktiviteter, inkludert fem dagers oppsett, selve showet og total riving, alt pakket i 7-1 / 2 minutter.

Nyt. Håper på å se deg der. Oh yeah, early-bird online billettkjøp er $ 16, $ 20 på døren.