Skip to content

Cherry hjelper en venn med å plante en fantastisk hage

15 de mars de 2021

Cherry Ong ga oss bare en liten drilling av beholderne sine i kommentarene på fredag ​​- lite visste dere alle, hun sendte meg en hel mengde bilder, så jeg deler dem i dag! Hun sier, «Jeffs bilder på fredag ​​førte meg til et annet sted, så gikk for å se tilbake på fjorårets hagebilder. Jeg sendte noen av Sylvias (Cheng of Richmond, BC) bakhage at vi gjorde en DIY makeover for flere år tilbake. Vel, i fjor kom jeg og vi gjorde opp alle containerne hennes som vanlig, og hun ønsket også å gjøre om øya på sin hage. Her er noen bilder av containerne tidlig på høsten kort før fjerning. De siste bildene er før og etter bilder av øya-makeoveren om sommeren. Jeg synes Sylvia har gjort en fantastisk jobb med å ta vare på containerne og hagene sine og tenkt at jeg ville dele den med dere. Vi kan alle glede oss til sommeren som vi gjorde med Jeffs bilder på fredag.
Hvis du ser nøye på et av bildene, er dekket til hagen din ved vinduet og inngangsdøren. Sengen ble smittet av giktweed, så Sylvia prøver å forsøke soliseringsmetoden for å utrydde ugresset. En venninne ga henne litt bugbane og lite visste de at giktvegen også hadde kjørt en tur med den. Hvis alt går bra, håper vi å gjøre et nytt DIY-prosjekt i år. Noen forslag folkens?
For containere ringer Sylvia meg rundt våren (vanligvis i mai), og jeg prøver å speide etter hva som er på salg og til en rimelig pris. Vi sparer staudene våre og bytter dem rundt i containere. Vi handler for ettårige for å legge til containere i en dagligvarebutikk i vårt område der de har gode priser. Nøkkelen er å handle den første dagen plantene ankommer for å få det beste utvalget. Det morsomme når vi handler er at Sylvia vil fortelle meg hva hun ikke liker; for eksempel ringblomster. Vel, i fjor hadde de et stort utvalg av ringblomster, så jeg endte med å få dem, og hun sier at hun aldri trodde hun ville like dem, men hun gjorde det. Jeg må innrømme at jeg har vært slem og gjort en vane med å prøve ut plantene som hun ikke liker særlig … Så kall meg gal!
Jeg er nysgjerrig på at GPODers planlegger deres vår- og sommerhager i år. Det har vist seg å være en fin måte å lære å hage på … til og med langdistanse. «Kirsebær, du har definitivt en særegen stil, og jeg, for det første, ELSKER det! Jeg kunne se en Ong-designet container på 50 meter … Nydelig. Sengen er også fantastisk! Kan du komme til huset mitt neste ??Garden makeover førGarden Makeover september 2014