Skip to content

De mest duftende rosene

16 de juni de 2021

Når vi tenker på roser, er det veldig vanlig at vi oppfatter en fantastisk aroma. Når vi ser dem, er vår første reaksjon vanligvis å bøye oss litt ned for å inhalere parfymen. Noen av dem lukter så godt at det til og med holdes konkurranser for å avgjøre hvilken som lukter mest behagelig.

Å få dem er ikke vanskelig: å være så etterspurt, barnehager og hagebutikker har alltid et stort utvalg. Blant dem er det sikkert noen av de mest duftende rosene i verden at vi skal vise deg neste.

Honning parfyme

Flor de la Rosa 'Honey Perfume'

Denne damask gule rosen er en av de mest interessante, ikke bare fordi den gir en utrolig duft, men også fordi er motstandsdyktig mot mugg. Den kan nytes gjennom hele sesongen, enten som en hekk eller som et isolert eksemplar.

Minnedag

Rose of the Rose 'Memorial Day'

Det er en ganske stor hybridte-rose, over 12 cm i diameter. En enkelt blomst kan parfyme et rom, som kombinert med den myke rosa fargen gjør det til en perfekt plante å ha i … ethvert hjørne.

Mr. Lincoln

Mr. Lincoln rose blomst

Det er en vakker hybridte-rose med en dyp rød farge som vekker mye oppmerksomhet. Den er så vakker og har en så intens parfyme, at kan brukes til å lage uformelle hekker i hagen, og å dekorere uteplassen og / eller terrassen.

Hemmelig

Rose blomst 'Secret'

Dette er en hybrid te rose som fremfor alt er preget av to ting: den første og viktigste er blomstene. Den intense rosa kombinert med kremtonen gjør den til en av de mest elegante rosene; hva mer, de avgir en berusende parfyme. Det andre er at bladene er veldig motstandsdyktige mot sykdommer. Så hva venter du på å få en? 😉

Sunsprite

Rose of the rose 'Sunsprite'

Det er en semi-dobbel gul rose 10 centimeter i diameter som kan plantes sammen med andre rosenbusker for å skape en hekk i hagen eller sammensetning i en planter du kan vise deg frem med.

Hvilke av disse rosene likte du mest?