Skip to content

Det er enkelt å holde bassenget rent!

30 de januar de 2021

EN basseng hjemme. Drømmen til mange! Å ha den er full av fordeler, vi trenger ikke å liste dem her. Det er imidlertid ikke nok å ha det, siden en basseng krever minimalt med vedlikehold slik at alle kan nyte å bade når varmen er på. Vil du vite litt mer om nødvendige tiltak for å ha et basseng på ti?

Du må kontrollere PH. Hvis pH i vannet er lavt, vil vannet skade dem som kommer i kontakt med det, og irritere de følsomme delene. Hvis PH er for høy, vil vannet se veldig usunt overskyet ut. Ideelt sett bør PH være mellom 7,2 og 7,6, men siden det er et komplisert problem, angående pH vi anbefaler ta kontakt med din Hagearbeider-spesialist. Det anbefales å måle PH hver uke for å holde den under kontroll, så vel som hver gang du tilfører nytt vann. Imidlertid er det mange tips for å sjekke og regulere det daglig.

Det virker som en no-brainer, men det første du trenger å vite er kapasiteten til bassenget ditt. Bare hvis du er klar over hvor mye vann den kan lagre, vet du hvilke doser, for eksempel klor, som du må administrere. Snakker om klor, dens funksjon er desinfiser vannet. Hvis du ikke tilsetter den nødvendige mengden klor, vil bassenget ikke bare være attraktivt for deg og dine, men også for mange mikroorganismer.

Alger krever spesiell behandling. For å unngå dem må du kaste algeredning. Husk at i denne saken, som i mange andre, vil forebygging være bedre enn kur. Når alger har dukket opp, vil det være vanskeligere å bli kvitt dem, så det er best å være forberedt.

I tillegg kjemiske klorbehandlinger, PH-regulatorer og anti-alger, er det nødvendig å bruke rengjørings- og vedlikeholdsartikler mekaniske (bassengrengjøringsmidler, bladsamlere, børster, dispensere, pumper, slanger, filtre …), hvor Hagearbeider har et bredt utvalg.

Dette er veldig grunnleggende tips for å gjøre deg nysgjerrig. Nå er det beste du kan gjøre å komme til Hagearbeider og nyt vårt personlige råd.