Skip to content

Dette er plantene du skal gi på farsdagen

19 de juni de 2021

Det kommer Farsdag, så det å gi planter til faren din kan være en god idé, siden de ikke bare lyser opp miljøet, men du vil også gi et levende vesen, det vil si en livsstil som trenger din pleie å ha et langt liv og ingen bedre å tilby denne omsorgen enn faren din, som allerede har den nødvendige erfaringen på grunn av omsorgen til sine egne barn.

Gi blomster til hvem som helst det vil alltid være et av de billigste alternativene, som også inspirerer til beundring og respekt for naturen.

Gi faren din blomster og fortell ham at du elsker ham

Gi faren din blomster og fortell ham at du elsker ham

Kaktus

Det er ganske vanlig gi blomster under morsdagen eller valentinsdagMen når de er for en mann, er det uvanlig å velge denne typen detaljer. Vanligvis tror folk det på grunn av aroma, farger eller delikatesse, det er bare en feminin gest, men ikke bekymre deg, siden det er muligheten til å velge mellom noen av de mest moderne og sofistikerte artene å gi faren din, for tross alt vil vi alle føle oss omringet av vakre og sjarmerende ting.

I denne artikkelen vil vi snakke om hva de er de ideelle plantene å gi i gaver på farsdagen, så vær oppmerksom:

Lettpleieplanter

Hvis noen av årsakene til at denne typen gaver kanskje ikke synes å være den mest passende for tiden og dedikasjonen de trenger, bør du vite at du ikke har noen unnskyldning siden det er noen planter som ikke krever så mye stell for å bevare gleden og fargene.

Noen av disse plantene er kaktus og bregnerSå hvis du vil gi planter i gaver, kan du velge en av disse hvis faren din er ganske travel og ikke har mye fritid.

Rensende planter

Poinsettia, Areca eller Potus er noen av de mest ideelle plantene for å dekorere et skrivebord, kontor, avslapningsområder og til og med en studie. Å plassere noen planter på arbeidsplasser har vist seg å bidra til å redusere forurensning, absorberer både røyk og støv som midd og favoriserer også en betydelig økning i produktivitet.

Afrodisiakum

afrodisiakum

Uten tvil er afrodisiakumplanter vanligvis ikke en av de mest normale gaver og mindre for farsdagen, imidlertid og ved å velge en av disse plantene vil du kunne overraske faren din og legg til en dose god humor i gaven din.

Spiselige planter

Hvis faren din er en av de mennene som er tiltrukket av gastronomi, er det absolutt et av de beste alternativene du kan gi ham å plassere i hjemmekjøkkenet. urtene som er mest brukt i gastronomi og som du også kan dyrke i din egen hage uten ulemper.

I dette tilfellet anbefaler vi å velge mellom rosmarin, oregano, persille, mynte, basilikum eller dillVed å ha noen av disse plantene, vil matlaging helt klart være en glede, du vil også bruke naturlige produkter som vil hjelpe deg med å øke smaken av dine kulinariske kreasjoner.

BonstilJeg

bonsai

Velger å gi faren din også en bonsai kan være en utmerket idé, siden på grunn av det faktum at det er et miniatyrtrær, vil det være som å gi faren din et stykke natur. Dette er også den ideelle gaven hvis faren din hele tiden har det travelt Og det har en tendens til å ha høye nivåer av stress, siden bonsai er perfekte for å formidle den følelsen av ro som faren din så sterkt trenger mens han er på arbeidsplassen sin.

Den samme veien, bonsai krever en viss type pleie, som på det tidspunktet du utførte dem, kan være til stor hjelp slik at faren din kan slappe av og legge til side alle bekymringene sine et øyeblikk.