Skip to content

Emilys hage i New York, dag 1

21 de mars de 2021

Dagens bilder er fra Emily Schmidt, som sier, «Hagene mine her på Schmidt Family Farm i Charlton, New York, ble startet i 1951 av besteforeldrene til mannen min, Clifford og Gertrude Schmidt. Min mann, Matt, og jeg hadde muligheten til å fortsette familiegården her fra 2000. Siden Gertrude og Clifford var på 80-tallet på den tiden, mange av hagene trengte litt restaurering og oppmerksomhet. Men fundamentet var der, og jeg klarte å holde mange av de opprinnelige plantene i gang. I dag verner jeg fortsatt de orientalske valmuene, pionene, skjeggete irisene , noen roser, dagliljer, hostaer og mer som nå er det jeg anser som familiens arvestykker. Matt og jeg var så heldige å ha hagebryllupet vårt her i 2003. Matts søster Rachel og mannen hennes ble gift her i 2005 i hagene. Marshall og Cadee, våre to barn, vokser opp nedsenket i hagene og tradisjonen. (Selvfølgelig liker de spesielt å plukke blomstene!) Jeg selger «Ekstra kronbladene» på en vogn i veikanten om våren, som har vist seg å være en fantastisk måte å hold meg på oppgave for divisjoner, som igjen holder plantene lykkelige. » Emily, familien din må være så glad at du har restaurert hagen og videreført tradisjonen. Det er sjarmerende, vakkert, imøtekommende og lykkelig. Kjærlighet! *** Flere bilder fra Emily, og litt om hennes bakgrunn og interesse for hagearbeid, i morgen! ***

Send meg bilder av hagen din! Send meg en e-post på [email protected]

Kom og møt opp på Northwest Flower and Garden Show i år!

Jeg er planlagt å holde en ny GPOD-tale (Noen få av dere vil motta e-post i løpet av de neste to ukene når jeg setter sammen lysbildeserien …), og en rekke personer har sendt e-post for å si at de vil være på showet, og at de gjerne vil møte en haug med andre GPODere!

RSVPene så langt:

Glenda Curdy (Nurserynotnordstrom)
Tia Scarce
Jeanne Cronce (Greengenes)
Sheila Schultz
Nora
Shirley Graves
Chris Niblack (ChrisSeattle)
Kielian DeWitt (Annek)
Linda Skyler (Meelianthus)
Kathy Schuler

Så … hvem andre kommer til å være der ?? Gi oss alle beskjed i kommentarene, så kan vi begynne å planlegge en tur! Kanskje drikke etter middagen en natt i baren på Sheraton? Jeg skal gjenta denne kunngjøringen i det minste for neste uke eller så, og holde en løpende liste over hvem som kommer … ekte for enda flere mennesker som kommer. Åh, og når du kommenterer for å si at du vil være der, gi oss ditt virkelige navn slik at jeg kan planlegge navnekoder som inkluderer både det og skjermnavnet …

______________________________________________
Vil du få GPOD levert til innboksen din hver morgen? KLIKK HER!
Vil vi ha det har Hagen din, eller en hage du nylig har besøkt, i Hageens Foto av dagen? KLIKK HER!
Vil se hvert innlegg som noensinne er publisert? KLIKK HER!
Vil søk i GPOD etter STATE? KLIKK HER!
Og sist men ikke minst, sjekk ut GPOD Pinterest-side, hvor du kan bla gjennom alle innleggene i kategorier … moro! KLIKK HER