Skip to content

Emilys hage i New York, dag 2

21 de mars de 2021

Vi er tilbake i Emily’s Charlton, New York, i hagen igjen i dag, og lærer litt mer om Emily og får et par glimt av hagene hennes. Hun sier, «Jeg har en bachelor i landbruksvirksomhet fra SUNY Cobleskill. Jeg er for tiden president og et ti år medlem av Charlton Garden Club, en liten gruppe kvinner fra den historiske landsbyen vår som deler kjærlighet til alle ting. Jeg liker å lære så mye som mulig om stauder, prøve nye plantekombinasjoner, og jeg har en økende kjærlighet til skyggearbeid. Noen av favorittplantene mine i hagene mine inkluderer variert solomonsel, Aruncus, japanskmalte bregner, Oriental Lily «Casa Blanca», Hosta « Sagae «, Geranium» Rozanne «og Persicaria» Firetail «. Jeg nyter en visuell dybde i hagene mine, i likhet med en Walt Disney-animasjon, hvor du ser fokuset, men det er alltid mer i bakgrunnen. Jeg vil at hagene mine skal ta meg et sted visuelt, for å føle at de ikke slutter. Det er veldig viktig for meg når jeg designer hagene mine og fotograferer dem – spesielt kommer januar når det er 12 grader ute, i påvente av en enorm snøstorm, og jeg må flykte inn i noen hagefotra phs! Matt og jeg plantet 600 sorte valnøttetrær på gården vår i 2001, og forventer 500 Balsam Fir-transplantasjoner i vår for å starte prosessen med å dyrke juletrær. » Jeg vet bare det er mer å se, Emily, vennligst send flere bilder hele året!

Send meg bilder av hagen din! Send meg en e-post på [email protected]

Kom og møt opp på Northwest Flower and Garden Show i år!

Jeg er planlagt å holde en ny GPOD-tale (Noen få av dere vil motta e-post i løpet av de neste to ukene når jeg setter sammen lysbildeserien …), og en rekke personer har sendt e-post for å si at de vil være på showet, og at de gjerne vil møte en haug med andre GPODere!

RSVPene så langt:

Glenda Curdy (Nurserynotnordstrom)
Tia Scarce
Jeanne Cronce (Greengenes)
Sheila Schultz
Nora
Shirley Graves
Chris Niblack (ChrisSeattle)
Kielian DeWitt (Annek)
Linda Skyler (Meelianthus)
Kathy Schuler

Så … hvem andre kommer til å være der ?? Gi oss alle beskjed i kommentarene, så kan vi begynne å planlegge en tur! Kanskje drikke etter middagen en natt i baren på Sheraton? Jeg skal gjenta denne kunngjøringen i det minste for neste uke eller så, og holde en løpende liste over hvem som kommer … ekte for enda flere mennesker som kommer. Åh, og når du kommenterer for å si at du vil være der, gi oss ditt virkelige navn slik at jeg kan planlegge navnekoder som inkluderer både det og skjermnavnet …

______________________________________________
Vil du få GPOD levert til innboksen din hver morgen? KLIKK HER!
Vil vi ha det har Hagen din, eller en hage du nylig har besøkt, i Hageens Foto av dagen? KLIKK HER!
Vil se hvert innlegg som noensinne er publisert? KLIKK HER!
Vil søk i GPOD etter STATE? KLIKK HER!
Og sist men ikke minst, sjekk ut GPOD Pinterest-side, hvor du kan bla gjennom alle innleggene i kategorier … moro! KLIKK HER