Skip to content

En finne og avsløre hage

26 de mars de 2021

Den øvre indre hagen er der besøkende pleier å samles.

La oss fortsette vår tur til Irvin og Pauline Farias høsthage i Carmichael, California.

«For de som besøker hagen tar det vanligvis rundt 45 minutter å fullføre opplevelsen av en skjult atmosfære mens de går langs mange stier som gjentatte ganger skifter retning i et sikksakkmønster. Uventede utsikter gir ny utsikt over kjente funksjoner som en kanskje allerede sett fra andre vinkler. Dette er den unike kvaliteten vi prøvde å oppnå i vår hage med spaserturer. En bro som krysser en bekk fører til en ventende paviljong «Machiai» og sittebenk for besøkende kan ta en pause og se nøye fra der de kom og det som er i nærheten. Gjennom vår hagedesign har vi forsøkt å tilfredsstille vårt behov for å holde kontakten og eksistere i harmoni med vill natur. Det har vært vår formue å ha et helligdom som er skilt fra hverdagens verden. «

Har du en hage du vil dele? Vennligst send 5-10 bilder (og en kort historie om hagen din) til [email protected], eller tagg bildene dine på Instagram eller Twitter med #FineGardening!

Enten du aldri har delt før eller har blitt omtalt flere ganger, vil vi se hagen din! Du trenger ikke å være profesjonell hagefotograf – sjekk ut tipsene våre om hagefotografering!

Mottar du GPOD på e-post enda? Meld deg på her!

Crimson Queen japansk lønn som viser sine delikate dype kuttede blader.
AV Corbin japansk lønn med skarpt gul løvverk.
Sherwood Flame preget av sin lilla-røde løvverk og flere forgreninger.
Sør-hage ved Creek.
Oregon solnedgang japansk lønn som er kjent for sin vakre plommerøde løvverk.
En collage av høstløvverk.
Naturreservat på bekkesiden med en hjort som leter etter fawnen.
Besøkende som sitter paviljong i hagenes naturreservat.

138138